UFC

Procurio datum predviđen za treći okršaj Poiriera i McGregora, čeka se potvrda UFC-a

Dustin Poirier i Conor McGregor
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
UFC-ove zvijezde ipak bi se mogle obračunati nešto kasnije od očekivanog

Pojavio se novi datum predviđen za treći susret Conora McGregora i Dustina Poiriera. Neće to biti 15. svibnja kako se ranije nagađalo, navodno je zapelo u nekom dijelu pregovora, ali bi zato UFC-ove zvijezde mogli gledati 10. srpnja.

Ništa još nije službeno potvrđeno, a istaknimo i da ova informacija stiže s pomalo neuobičajenog izvora. Naime, o ovom je datumu javnost obavijestio Giorgi Kokiashvili, novinar koji radi za Adjarasport TV, inače službeni UFC-ov partner za gruzijsko tržište.

"Ne želim dizati uzbunu, ali prema Adjarasport TV-u i mojim izvorima, treća borba Poiriera i McGregora pokušava se dogovoriti za 10. srpnja", napisao je Kokiashvili na svom Twitteru, a njegova saznanja prenijeli su i mnogi američki te britanski mediji.

A da priča možda drži vodu moglo bi se zaključiti i iz nedavne objave Ariela Helwanija koji je još prošlog tjedna otkrio da je i prema njegovim izvorima propao ranije spomenuti termin (15. svibnja), ali i da se meč neće dogoditi 12. lipnja kada bismo trebali gledati revanš Deivesona Figueireda i Brandon Morena.

"Prema najnovijim informacijama ispada da se možemo nadati kako će to biti 10. srpnja. No, vidjet ćemo", otkrio je tada Helwani.

Linker
23. travanj 2024 06:04