UFC

Provjerili smo tko je favorit u obračunu udaračkih titana - Predator ili Jairzinho?

Francis Ngannou i Jairzinho Rozenstruik
 Ilustracija
Čim se pojavio u elitnoj svjetskoj MMA promociji i brutalnim nokautima zaintrigirao javnost, fanovi su u svojim maštama zamislili savršen "matchup" dva najjača nokautera na svijetu. Naravno, radi se o meču između Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika, koji je na koncu i dogovoren za UFC Fight Night 171 priredbu i 28. ožujak.

U iščekivanju ovog obračuna ljudi nevjerojatne snage udarca, zanimljivo je pogledati koga kladionice vide kao favorita - bivšeg izazivača ili novopridošlog nokautera? Čini se kako je iskustvo ipak prevagnulo pa su Kameruncu dali prednost na papiru. Naravno, oni iskusniji analitičari će reći da je u obračunu dva ovako snažna udarača šansa za pobjedu jednog od njih uvijek blizu 50 posto, a sve se na koncu svede na to tko će koga pogoditi prvi.

Na jednu uloženu kunu na slavlje "Predatora" zarada će vam biti tek 40 lipa, što znači da je kvota na njegovu pobjedu 1.40. Kladiti se na Surinamca je puno unisnije jer je i koeficijent puno veći. Pa tako na autsajdera trenutačno možete dobiti čak 2.80.

Postoji mogućnost da će se koeficijenti korigirati kako se ovaj sudar titana bude približavao. Obojica su u sjajnim nizovima; iza Ngannoua su slavlja protiv Blaydesa i Velasqueza, a Rozenstruik je i dalje neporažen od dolaska u UFC s četiri impresivne pobjede. Posljednju je ostvario prije nekoliko dana protiv Alistaira Overeema.

Francis Ngannou vs. Jairzinho Roznenstruik 1.40 - 2.80

Linker
25. travanj 2024 08:06