UFC

Prvak Blachowicz prognozirao borbu Santosa i Teixeire

Jan Blachowich
 Jason Silva / AGIF / AFP
Pred nama je dvoboj dosta nezahvalan za prognozu, a to se moglo vidjeti i na onoj aktualnog UFC-ovog prvaka

Jan Blachowicz prvu će obranu svoje titule imati protiv Israela Adesanya, ali ne tako davno vjerovalo se da će mu idući protivnik biti uspješniji iz meča Glovera Teixeire i Thiaga Santosa.

Dva elitna brazilska poluteškaša snage će odmjeriti u ranim nedjeljnim satima na priredbi koja se održava u Las Vegasu, a prvak iz Poljske u tom je susretu laganu prednost dao 'Marreti'.

"Glover kao da se preporodio i u vrlo je dobroj formi. Ovo je 50-50, ali mislim da će Thiago ipak pobijediti", rekao je Blachowicz kada je razgovarao s MMA Fightingom.

Janu je od spomenutog dvojca Santos zanimljiviji i iz razloga jer je upravo on borac koji mu je nanio posljednji poraz. Dogodilo se to u veljači 2019. godine, a nakon to je susreta Poljak upisao četiri pobjede s time da mu je ona posljednja nad Dominickom Reyesom donijela titulu prvaka.

"Mi smo prijatelji, ali ne i u Octagonu. U Octagonu imam posao za odraditi. Pobijedi li on Glovera, to bi bio sjajan meč za mene i prilika da organiziramo revanš", rekao je Blachowicz pričajući o Santosu s kojim je u međuvremenu razvio dobar odnos koji je, između ostalog, rezultirao i zajedničkim treninzima.

Linker
25. travanj 2024 16:58