UFC

Prvak se prijeti: 'Zabit ću direkt Miočiću ravno u lice!'

Daniel Cormier i Stipe Miočić
 Screenshot
Još su samo dva tjedna preostala do velikog revanša Daniela Cormiera i Stipe Miočića na UFC 241 priredbi i aktualni UFC prvak teške kategorije poručuje da je spreman obraniti zlato.

Miočić i Cormier predvode UFC 241 koji se 17. kolovoza održava u Anaheimu, u Kaliforniji. Ulog će biti pojas prvaka teške kategorije koji je Cormier preoteo Miočiću kada ga je nokautom u prvoj rundi zaustavio na UFC-u 226 prije godinu dana.

Cormier je svjestan da će biti teško ponoviti taj uspjeh, što je i sam priznao u intervjuu za ESPN. Ipak, nekadašnji prvak u dvije kategorije ne planira tako lako prepustiti svoj naslov. Štoviše, Cormier je čak izjavio kako smatra da Miočić "jednostavno nije dovoljno dobar" borac da bi ga porazio u revanšu.

U jednoj od zadnjih objava na Instagramu "DC" je poručio kako je spreman i da ponovno planira kazniti Miočića u borbi na nogama. Cormier je objavio fotografiju sa treninga na kojoj drži ruke u visokom gardu uz što je napisao:

"Gard je visoko, zabit ću taj direkt ravno u njegovo lice. Spreman sam!

Zasigurno Miočić ima slične planove za njihov uzvrat. "Vatrogasac" je izjavio kako 40- godišnjeg Cormiera planira umiroviti te da se u Cleveland vraća s pojasom kojeg je prije poraza na UFC-u 226 obranio tri puta zaredom čime je postavio rekord za najviše obrana naslova u povijesti UFC-ove teške kategorije.

Linker
16. travanj 2024 06:38