UFC

(VIDEO) Cain Velasquez oduševio meksičke fanove u svom kečerskom debiju

Cain Velasquez
 mma_newsworld Instagram
Bivši prvak UFC-ove teške kategorije, Cain Velasquez, jučer je u Mexico Cityju odradio svoj prvi "lucha libre" nastup. Riječ je o meksičkoj verziji profesionalnog hrvanja, tzv. kečera. Tamošnja javnost ostala je ugodno iznenađena onim što je Cain pružio u ringu, a fanovi u dvorani ostali su oduševljeni.

Cain Velasquez odlučio se posvetiti hrvanju nakon svoje posljednje UFC borbe. Primio je poziv od najveće meksičke promocije, a on je to prepoznao kao priliku za pokušati nešto novo, ujedno nešto što prati cijeli život, ali i kao priliku za ponuditi nešto fanovima u Meksiku, državi iz koje su njegovi roditelji došli u SAD. Jučer je na velikom eventu, u prepunoj dvorani koja će idućeg mjeseca ugostiti i UFC event, po prvi put ušao u Lucha Libre ring.

Iako je ne tako davno bio ozbiljnije ozlijeđen, a i u UFC borbi odrađenoj u veljači je povrijedio koljeno, Velasquez je nekim potezima apsolutno oduševio. Od ranije smo znali kako se radi o vrsnom atleti, no nismo mogli znati je li svjestan uvježbati zahtjevnu koreografiju. Sad smo dobili odgovor, a publika u Meksiku dobila je poteze koje su oduševljeno popratili ovacijama.

Trenutno nije poznato kakvi su Cainovi planovi po pitanju nastavka karijere. Nedavno je izjavio kako mu je ovo zapravo "luchadorska" proba i da će tek nakon nje znati što i kako dalje. Vrata povratku MMA borbama nije zatvorio, ali isto tako je jasno da mu se neće biti lako vratiti treninzima nakon što je njegov veliki povratak zapravo neslavno završio.

Ako je Cain sretan s ovim čime se sad bavi i ako odluči da bi tu mogao ostati, tko smo mi da mu išta osporavamo?

Linker
06. svibanj 2024 05:44