UFC

Prvi ovogodišnji Fight Night ostao bez jedne od najboljih borbi

 UFC Fight Night 166
UFC Fight Night 166 priredba, koja se održava 25. siječnja u Raleighu, ostala je bez jedne borbe predviđene za glavni program. Josh Emmett i Arnold Allen trebali su se sučeliti u okršaju perolake kategorije, no Emmett je jučer zbog ozljede bio prisiljen borbu otkazati.

Trebalo je to biti vrlo važna borba za UFC-ovu perolaku kategorije. Josh Emmett (15-2, 6-2 UFC) u svom je posljednjem nastupu impresivnom izvedbom savladao Mirsada Bektića prekidom u prvoj rundi i time se usmjerio prema vrhu kategorije. Službeni poredak stavio ga je na deseto mjesto, a poziciju je trebao utvrditi borbom protiv nadolazećeg britanskog talenta. Nažalost, to se neće dogoditi.

Emmett je borbu prisiljen otkazati zbog ozljede i Arnoldu Allenu (15-1, 6-0 UFC) će promocija morati tražiti novog protivnika. 25-godišnji Britanac po dobrom će pamtiti 2019., budući da je napokon uspio doći do dva UFC nastupa u jednoj kalendarskoj godini. Savladao je Jordana Rinaldija i Gilberta Melendeza te se napokon našao unutar službenog Top 15 poretka izazivača. I njemu je borba protiv Emmetta trebala predstavljati izazov karijere i priliku za iskorak, no to će morati tražiti preko nekog drugog borca. UFC je najavio kako će pronaći zamjenu i da bi Allen trebao nastupiti na priredbi.

UFC Fight Night 166 prva je UFC priredba iz Fight Night serija u 2020. godini. Program koji se održava u Raleighu predvode Junior Dos Santos i Curtis Blaydes, dok u sunaslovnoj borbi nastupaju Michael Chiesa i Rafael Dos Anjos. Glavni program priredbe otvara borbe Darka Stošića protiv Jamahala Hilla, tako da smo sigurno kako će ova priredba biti itekako pozorno praćena u našoj regiji.

Linker
26. travanj 2024 08:41