UFC

Stošićeva borba otvara glavni program, pogledajte što vas sve čeka na UFC-ovom Fight Nightu u Raleighu

 Instagram
Objavljen je raspored borbi prve ovogodišnje UFC Fight Night priredbe, koja se 25. siječnja održava u Raleighu. Program predvode Curtis Blaydes i Junior Dos Santos, a njegov glavni dio otvorit će borba Darka Stošića i Jamahala Hilla.

Prva priredba iz Fight Night serije u 2020. godini odmah će donijeti nekoliko sjajnih i vrlo važnih okršaja. Prije svega se tu misli na njenu glavnu borbu. Riječ je o uzbudljivom sudara dva teškaša iz samog vrha, Curtisa Blaydesa i Juniora Dos Santosa. Borba je to za ostanak među kandidatima za napad na tron, dok bi poraz značio nekoliko koraka unazad.

Sunaslovna borba održava se u velteru, a zapravo je sudar dvojice bivših dugogodišnjih članova lake kategorije. To su Rafael Dos Anjos i Michael Chiesa, a ništa manje uzbudljiva ne bi trebala biti niti borba perolake kategorije između Arlonda Allena i Josha Emmeta.

Na glavnom programu ukupno se nalazi šest borbi, a sve će otvoriti Darko Stošić i Jamahal Hill. Srpski borac kamp za ovu borbu odrađuje u Coloradu, gdje mu je jedan od glavnih trening partnera sudionik glavne borbe priredbe, Curtis Blaydes. Stošić će tražiti pobjedu vrijednu novog UFC ugovora, odnosno produžetka suradnje s promocijom, a to će mu pokušati uskratiti Jamahal Hill. Tu je riječ o debitantu, borcu koji je svoj UFC ugovor izborio putem Contender Seriesa.

Uvodni dio također na svom programu ima šest borbi. Prema trenutnom rasporedu, program bi trebao započeti točno u 23 sata, u subotu 25. siječnja, dok će borba Darka Stošića glavni program otvoriti u 2 sata iza ponoći.

UFC Fight Night 166 - Raspored borbi

Glavni program

Curtis Blaydes vs. Junior dos Santos
Michael Chiesa vs. Rafael dos Anjos
Arnold Allen vs. Josh Emmett
Jordan Espinosa vs. Alex Perez
Hannah Cifers vs. Angela Hill
Jamahal Hill vs. Darko Stosic

Uvodni program

Justine Kish vs. Lucie Pudilova
Bevon Lewis vs. Dequan Townsend
Montel Jackson vs. Felipe Colares
Lina Lansberg vs. Sara McMann
Tony Gravely vs. Brett Johns
Herbert Burns vs. Nate Landwehr

Linker
03. svibanj 2024 07:39