UFC

Rafael Fiziev otkrio kakvu je točno ozljedu doživio protekle subote: ‘Bog ima drugačije planove‘

Rafael Fiziev 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Što reći osim da je uvijek velika šteta kada se netko na ovaj način ozlijedi i tako završi meč, a Fiziev i Gamrot su zasigurno bili sposobni pružiti nam još par rundi odlične borbe

Proteklog su vikenda rukavice konačno ukrstili Rafael Fiziev i Mateusz Gamrot, a borba je nesretno završila taman kada su se stvari u kavezu počele zahuktavati. Fiziev je pokušao Gamrota pogoditi ‘‘middle kickom‘‘ u tijelo nakon čega je završio na podu, a odmah je bilo jasno da se radi o ozljedi.

Na prvu je djelovalo kao da je nogom kojom je udario pogodio vrh Gamrotovog lakta i da mu je tako pukla neka kost, no na usporenoj se snimci onda vidjelo da se ipak radi o drugoj nozi. Prilikom udarca se potrebno zarotirati na drugoj nozi što Fiziev nije učinio ‘‘školski‘‘ te ga je to koštalo, a jučer se oglasio o kakvoj se točno ozljedi radi.

Prvo je na svom Instagram profilu postavio vidi na kojoj se vidi da stoji na štakama te je napisao da se radi o puknuću prednjeg križnog ligamenta, a onda je rekao:

‘‘Vratit ću se. Samo sam tužan jer sam imao odličan kamp, bio sam spreman pokazati svoje vještine. Također sam tužan zato što se dogodilo već u drugoj rundi. Mi imamo svoje planove, no Bog ima drugačije. Njegov plan je uvijek najbolji‘‘, rekao je Fiziev u kratkom videu.

Što reći osim da je uvijek velika šteta kada se netko na ovaj način ozlijedi i tako završi meč, a Fiziev i Gamrot su zasigurno bili sposobni pružiti nam još par rundi odlične borbe. Nadamo se kako će se sada Fiziev u potpunosti oporaviti od ozljede i ubrzo se vratiti u kavez.

Linker
27. travanj 2024 09:43