UFC

‘Raketa 2.0‘ dolazi! Pogledajte kako Aleksandar Rakić razvaljuje gume na treningu i djeluje spremno za povratak

Aleksandar Rakić

 Screenshot (instagram)
Najbolji srpski MMA borac sigurno je silno željan borbe

Oporavak Aleksandra Rakića nakon teške ozljede koljena traje dulje od očekivanog, a više od 16 mjeseci prošlo je od njegovog posljednjeg nastupa. Podsjećamo, najbolji srpski MMA borac koljeno je ozlijedio sredinom petog mjeseca prošle godine, u meču protiv Jana Blachowicza.

Bilo je jasno da slijedi dug oporavak, ali nadali smo se da će Rakić u ovom periodu imati barem ugovorenu borbu. ‘‘Raketa‘‘ je i dalje bez ugovorene borbe i lako je moguće da ga nećemo gledati u ovoj kalendarskoj godini. Prava šteta zbog ozljede, jer s obzirom na sve promjene u poluteškoj kategoriji, Rakić bi u jednom trenutku vjerojatno dobio priliku boriti se i za pojas. Naravno, pod uvjetom da se nije dogodila spomenuta ozljeda.

No, dobro, šta je, tu je. Rakić je u drugom mjesecu ove godine proslavio tek 31. rođendan i još je pregršt vremena za ona najviša ostvarenja. Ne sumnjamo da će se Aleksandar vratiti još jači nego prije, a video koji je danas objavio na Instagramu donekle nam otkriva koliko je Rakić trenutno spreman. Još nam više otkriva koliko je Rakić željan povratka u kavez, jer djeluje vrlo fokusirano i motivirano.

‘‘Slušajte pažljivo.‘‘, napisao je Rakić, pomalo zagonetno.

Možda se uskoro sprema velika vijest, odnosno službena potvrda njegovog nastupa. Svakako ćemo pažljivo osluškivati što se događa po pitanju Aleksandra Rakića i nestrpljivo ćemo iščekivati njegov povratak u kavez. Jedna dobra pobjeda gurnula bi ga u konkurenciju za napad na titulu, a Rakić kvalitetu definitivno posjeduje. Najbitnije je da ostane zdrav, a onda će i sve njegove kvalitete doći na vidjelo.

Linker
21. travanj 2024 21:58