UFC

‘Rampage‘ Jackson o Ianu Garryju: ‘Je**š njega, nisam ni znao tko je on dok ga Strickland nije spomenuo!‘

Quinton Jackson

 Screenshot/YouTube (JAXXON podcast)
Irski borac trebao je gostovati na ‘podcastu‘ kod bivšeg prvaka, no umjesto toga završili su u sukobu

U sklopu medijskih obveza povezanih s nastupom na predstojećoj UFC 298 priredbi u Anaheimu (Kalifornija, Sjedinjene Američke Države) Ian Garry prethodno je planirao odraditi i gostovanje u "JAXXON" podcastu kod Quintona "Rampagea" Jacksona. To se, na koncu, ipak nije dogodilo budući da je Garry bivšem prvaku UFC-ove poluteške kategorije zamjerio uvredljive komentare koje je ovaj plasirao na njegov račun gostujući u MMA Houru, a na koje mu je uzvratio jednako oštrom mjerom. Umjesto dogovorene suradnje, dakle, došlo je do obostranih uvreda, a "Rampage" se sada, na sebi svojstven način ponovno osvrnuo na cijelu situaciju.

"Je**š Iana Garryja! Je**š njega i to što mi nije došao na podcast. Svi koji me znaju, znaju da se volim zafrkavati. Znam da je bilo i pomalo osobno s moje strane, ali samo sam mu dodavao na ‘alley oop‘. Trebao bi mi zahvaliti što sam to napravio", rekao je 45-godišnji Amerikanac za MMA Maniju, pa dodao: "Nisam ni znao tko je Garry dok ga Sean Strickland nije spomenuo, a sada se ponaša kao kreten. Znate li što smo zato napravili? Doveli smo Geoffa Neala, njegovog protivnika i to se pretvorilo u još bolji podcast. Prema tome, je**š Garryja, može me poljubiti u moje crno dupe".

Podsjetimo, Garry je u nizu od 13 uzastopnih pobjeda (šest pod okriljem UFC-a), a nastavak svog besprijekornog niza tražit će protiv spomenutog Neala, koji je u svom posljednjem meču poražen od Shavkata Rakhmonova. Talentirani Irac trenutno zauzima desetu poziciju na ljestvici UFC-ove velter divizije, dok je Neal na osmom mjestu.

Linker
27. travanj 2024 09:21