UFC

Raul Rosas Jr. objasnio zašto je otkazao meč samo nekoliko minuta prije: ‘Teško mi je bilo donijeti takvu odluku‘

 Raul Rosas Jr.

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Iako je Dana White rekao da se Rosas i Turcios bore ovoga vikenda na UFC-ovoj priredbi u Apexu, Turcios je informaciju demantirao

Prošloga je vikenda pred domaćom publikom u Meksiku trebao nastupiti i najmlađi UFC-ov borac, Raul Rosas Jr. Međutim, doslovno nekoliko minuta prije nego se trebao hodnicima zaputiti prema kavezu, iz njegove svlačionice stigla je razočaravajuća vijest: Rosas je otkazao meč!

Nije to sjelo njegovom protivniku Turciosu koji ga je javno prozvao, no Rosas je ponovno odlučio javno objasniti, ovoga puta malo detaljnije, zašto protekle subote nije bio u mogućnosti doći do kaveza:

‘‘Ispričavam se svima koji su iščekivali moj nastup. Cijeli taj dan sam bio bolestan, vrtjelo mi se u glavi i bio sam slab, kašljao sam. Dao sam sve od sebe da se oporavim i da izađem i nastupim, ali jednostavno nisam mogao. Stavili su mi bandaže, zagrijao sam se, učinio sam sve što sam mogao da prijeđem preko toga, no jednostavno nisam mogao jer sam se osjećao kao govno. Ako me poznajete, znate da se ne bih povukao samo tako. Jako teško sam donio tu odluku, ali morao sam to učiniti. Ako u glavi imate neku drugu priču, to je kul. Uskoro se vraćam, Bog vas blagoslovio!‘‘, napisao je Rosas na svom Instagram ‘‘storyju‘‘.

Iako je Dana White rekao da se Rosas i Turcios bore ovoga vikenda na UFC-ovoj priredbi u Apexu, Turcios je informaciju demantirao. Izgleda da on nije htio prihvatiti takve uvjete i izaći im u susret, što je svakako njegovo pravo.

Za sada se ne zna kada ćemo sljedeći puta u kavezu gledati mladog Rosasa, ali nadamo se da tada neće biti problema neposredno prije meča.

Linker
27. travanj 2024 23:40