UFC

Reyes nije oduševljen Rakićem: 'Ne baš visoki borilački IQ, trebao je to završiti'

 screenshot|Ilustracija
Borbu Aleksandra Rakića i Anthonyja Smitha pratio je potencijalni budući prvak, Dominick Reyes

Među onima koji su s posebnim zanimanjem pratili borbu Aleksandra Rakića i Anthonyja Smitha bio je Dominick Reyes. Borac koji će idućeg mjeseca pokušati osvojiti titulu poluteške kategorije znao je da gleda svoje eventualne buduće protivnike, a vlastite dojmove tijekom cijele priredbe objavljivao je na Twitteru, uz posebnu pažnju upravo prema spomenutoj glavnoj borbi.

"Rakić u ovoj borbi ima puno više toga za izgubiti. Idemo vidjeti kako će se nositi s prilikom da postane Top 5 borac", prvo je što je prije borbe napisao Reyes, uz čuđenje kako se radi o glavnoj borbi na tri runde. No, znamo kako je to bilo zbog toga što je borba dobila taj status kad su već borci bili unutar priprema.

"Samo ga lijepi uz ogradu. No, što ja znam", napisao je Reyes tijekom borbe, da bi unutar kasnije još dodao: "Ovo baš nije visoki borilački IQ. Trebao je sad iskoristiti priliku, razbiti ga i završiti."

Kad je borba završila, nije Dominick krio razočaranje.

"Ovo je bilo jadno. Borba bez ikakvih događanja", opisao je ono što se po njegovom mišljenju događalo, uz dodatak: "Pobjednik sam ja!"

No, na kraju je ipak čestitao zasluženom pobjedniku.

"No, sad ću ipak biti ozbiljan. Odlična borba Rakića!", zaključio je još prvoplasirani borac ljestvice poluteške kategorije.

Reyes će 26. rujna pokušati savladati Jana Blachowicza i doći do titule. Ako to uspije, postat će glavna Rakićeva meta.

Linker
19. travanj 2024 15:08