UFC

Rob Font otkrio da želi Deivesonu Figueiredu poželjeti dobrodošlicu u bantam kategoriju

Rob Font

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Font je ove subote uspješno odradio nastup u kojemu se i vratio nakon dva poraza, a sad zna što želi sljedeće

Protekle subote Rob Font je još jednom pokazao da ga se nikad ne smije otpisivati, te je na vrlo atraktivan način pobijedio Adriana Yaneza. Tehničkim nokautom u prvoj rundi se vratio na pobjedničke staze nakon dva uzastopna poraza, te je Yanezu nanio prvi poraz u UFC-u.

Nakon pobjede je izrazio želju da bivšem prvaku Deivesonu Figueiredu poželi dobrodošlicu u bantam kategoriju. Podsjećamo, Figueiredo je u prvom mjesecu izgubio od Morena u njihovom četvrtom ogledu, nakon čega je najavio prelazak u kategoriju iznad. Font je i više nego voljan poželjeti mu dobrodošlicu u bantam:

‘‘Volio bih da se organizira ‘Figgy‘ vs. Font, čovječe. Volio bih mu poželjeti dobrodošlicu u bantam kategoriju. Mislim da bi to bila jako zabavna borba. Mislim da se volim boriti protiv velikih imena, definitivno se ne želim boriti s ovima ispod sebe. Mislim da bi nas dvojica pružili odličnu borbu. On je bivši prvak, uzbudljiv je. Znam da će pričati puno sr**a. Mislim da bi to bila dobra i zabavna borba, a i ja trebam veliko ime‘‘, rekao je Font na press konferenciji.

‘‘Mislim da mi treba nešto gdje ću se moći dokazati. Očito je da trebam tako nešto. Moram podsjetiti sam sebe da sam i dalje ovdje. Još uvijek sam taj tip. Što god se dogodi jednom, dogodit će se svima‘‘, zaključio je.

Ukoliko mu UFC ispuni želju, Figueiredov prvi protivnik u bantam kategoriji bi mogao biti upravo Font. Nakon poraza od Morena je završio s muha kategorijom, tako da nam ostaje za vidjeti kada se uopće namjerava vratiti u kavez i u novu kategoriju.

Linker
15. travanj 2024 17:07