UFC

Robbie Lawler saznao s kime se iduće bori: Ovo bi mogao biti pravi šou!

 Robbie Lawler

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Oba borca su poznata po bespoštednim ratovima

Robbie Lawler posljednji put se borio prije nešto više od pola godine kada je prekidom pobijedio Nicka Diaza i time prekinuo niz od četiri uzastopna poraza. Mnogi su se pitali koji će sljedeći izazov biti stavljen ispred bivšeg UFC prvaka u velter kategoriji, a sada smo konačno dobiti odgovor na to. Na UFC 276 priredbi koja će se održati 2. srpnja (7.mjesec) Lawler će rukavice ukrstiti protiv Bryana Barberena. Ovo će biti borba dvojice veterana koji imaju sličan stil borbe što obećava pravi vatromet udaraca s obje strane.

Ova borba ima velikog potencijala da ukrade šou zato što su oba borca poznata po tome što ne kalkuliraju previše, već se svaki put potrude fanovima priuštiti borbu za pamćenje. Bryan Barberena je u svojoj posljednjoj borbi imao bespoštedni rat s Matt Brownom u kojem je pobjedu upisao podijeljenom sudačkom odlukom nakon tri runde i time osvojio bonus za borbu večeri.

Trenutno je u nizu od dvije pobjede, a u posljednja četiri nastupa pobijedio je tri puta. Bryan je također sedam godina mlađi borac od Lawlera čime će imati prednost u svježini, ali iskustvo definitivno nije na njegovoj strani. Lawler se dosta rijetko borio otkad je izgubio pojas prvaka 2016. godine od Tyrona Woodleya. U posljednjih šest godina borio se šest puta, a sada ima priliku doći do svoje druge pobjede u nizu.

Ovaj event trebali bi predvoditi Israel Adesanya koji će braniti svoj pojas srednje kategorije protiv Jareda Cannoniera. Barberena je borbu najavio na svojem Instagram profilu što možete vidjeti u nastavku članka.

Linker
23. travanj 2024 18:35