UFC

(VIDEO) Jared Cannonier odbio sudjelovati u ‘cirkusu‘

Jared Cannonier on Viral Clip

 Screenshot(twitter, Mmafighting.com)
Ovime je UFC-ov borac pokazao svoju introvertnu stranu

Klip koji je postao viralan na društvenim mrežama nastao je tijekom UFC 274 eventa kada je kamerman odlučio snimiti nekolicinu UFC boraca iz publike koji su uživali gledajući event. Jared Cannonier je mirno sjedio i pratio event kada je kamera zumirala u njegovom smjeru što su odmah iskoristili njegovi kolege Molly McCann, Paddy Pimbeltt i Aljamain Sterling koji su tih nekoliko sekundi glupirali za oči javnosti. Ono što je slijedilo nakon toga svima je bilo urnebesno osim Jaredu koji je izgledao potpuno nezainteresirano. Cannonier je za The MMA Hour via Sportskeeda komentirao urnebesnu scenu i dao do znanja da njemu nije do takvih stvari.

"Ja sam ovdje da bih gledao borbe, da bih gledao cirkus, a ne da bih sudjelovao u cirkusu. Ne želim uvrijediti nikoga tko je sudjelovao u tome. Poštujem svakog svojeg suborca. Ali ja sam ovdje ostao svoj, a oni su bili svoji. To sam ja, ostao sam u svojoj zoni, štitio svoju energiju."

"Stvarno ne volim biti okružen nepoznatim osobama u koje nemam povjerenja. Mislim da je to stigma koju sam pokupio iz svojih vojnih dana." - pokazao je Cannonier svoju introvertnu stranu.

Jared se čini kao jako ozbiljan čovjek, a činjenica da se trenutno sprema za borbu ga vjerojatno drži u fokusu pošto su svi ostali sa snimke upisali pobjede u svojim nedavnim nastupima. Jared je trenutno u nizu od dvije pobjede, a u posljednjih šest nastupa upisao je pet pobjeda i jedan poraz.

"Svi su bili jako bučni, pogotovo Molly. Svaki put kada sam pogledao na veliki ekran vidio sam Molly kako maše svojim pićem iznad moje glave. Prolili su pivom po glavi i mene i moju ženu, ne puno tako da nema ljutnje. Ali svako malo nas je netko zalio."

Linker
27. travanj 2024 04:39