UFC

Robert Whittaker: ‘Nadam se da će Adesanya i Pereira teško povrijediti jedan drugog‘

Robert Whittaker 

 JB Autissier/Panoramic/Bestimage/Profimedia
Noćas pratimo treći susret ova dva borca, ali ovog puta u MMA-u s najvećim ulogom

Stari znanci iz dana kickboksa Israel Adesanya i Alex Pereira noćas će se ponovno susresti, ali ovog puta u MMA-u. Pereira je inače već dvaput pobijedio Adesanyu, no prvak noćas ima priliku osvetiti poraze i to u velikom stilu.

S obzirom na stil borbe ove dvojice boraca, borba ima potencijal da bude uzbudljiva. Naravno, veliko je pitanje kakav će se Adesanya pojaviti i je li spreman riskirati taj lijevi kroše kojim Pereira prijeti, a uzbudljivom meču se nada i bivši izazivač Robert Whittaker.

‘‘Apsolutno ne (ne navija za nikoga). Nadam se da će se međusobno jako povrijediti, ali baš onako jako. Nadam se da će se toliko jako tući i povrijediti da niti jedan od njih više nikad ne bude isti‘‘, rekao je Whittaker kad su ga pitali ima li favorita.

‘‘Ima nekoliko elemenata zbog kojih pratim ovo borbu pomno. Već su se borili nekoliko puta prije, ali su se i borili u većim rukavicama. Obojica su odlično pogađali jedan drugoga, pa čak i uzdrmali jedan drugoga, ali kako će male rukavice utjecati na to? Ako mogu pogađati udarce kao u kickboksu, male rukavice čine veliku razliku. To će utjecati na borbu drastično, koliko će pokušavati, koliko će se kretati unaprijed i sve to‘‘, zaključio je Whittaker.

Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati noćašnju priredbu da napokon saznamo je li Pereira uistinu Adesanyin kriptonit. U slučaju pobjede sigurno ćemo gledati i četvrti meč, ali to ćemo više znati nakon noćašnjeg susreta.

Linker
20. travanj 2024 06:58