UFC

Robert Whittaker o Seanu Stricklandu: ‘Nije on loš, samo je generalno ljut na sve oko sebe‘

Sean Strickland 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Whittaker je nekoliko puta izrazio želju da još jednom pokuša osvojiti titulu, a to bi možda i uspio da nije izgubio od Dricusa

Vratio se Robert Whittaker na pobjedničke staze proteklog vikenda na UFC 298 priredbi. Iako nije bio lagan meč, slavio je odlukom sudaca protiv Paula Coste koji ga je u jednom trenutku gotovo nokautirao. Zvono je spasilo Whittakera koji se između rundi oporavio, te na kraju i slavio.

Whittaker se tako vratio pobjedama nakon poraza od novog prvaka Dricusa Du Plessisa, a na press konferenciji je rekao kako namjerava imati aktivnu 2024. godinu, te se dotaknuo i potencijalnog meča protiv bivšeg prvaka Stricklanda:

‘‘Očito, ja sam jako sretan sa svojom izvedbom. Ja uvijek ovako izgledam nakon borbe, to se vidi na meni. Plus, imao sam vatrenu borbu s Costom tako da se vidi još malo i više. Osim same pobjede, sretan sam s ovime što sam postigao. Srednja kategorija je smiješna, toliko je prilika i borbi koje se mogu organizirati kad god i gdje god. Iskreno, UFC mi uvijek dobro učini, nikada nisam borao protivnike‘‘, rekao je na press konferenciji pa se dotaknuo Stricklanda:

‘‘Nije on tako loš, on je samo generalno ljut na sve oko sebe. Mislim da po tome ne izdvaja nikog posebno sve dok mu ne učinite nešto. Ne vjerujem da meni može pronaći nešto za što se može uhvatiti, ali može pokušati.‘‘

Whittaker je nekoliko puta izrazio želju da još jednom pokuša osvojiti titulu, a to bi možda i uspio da nije izgubio od Dricusa. Bivši prvak Strickland možda u ovom trenutku i ima smisla za njega, no vidjet ćemo s kim će UFC upariti i jednoga i drugoga.

Linker
26. travanj 2024 16:48