UFC

Rodriguez i Stephens već za tri tjedna ponovno u Octagonu

Yair Rodriguez i Jeremy Stephens
Yair Rodriguez i Jeremy Stephens dobit će novi pokušaj svoje međusobne borbe i to već za nešto više od tri tjedna. Njihova borba dodana je UFC on ESPN 6 programu i to na mjesto sunaslovne borbe Chrisu Weidmanu i Dominicku Reyesu.

Iza prekinute i poništene borbe Jeremyja Stephensa i Yaira Rodrigueza ostalo je poprilično repova. Srećom po spomenute borce, a još više po fanove, svoj susret ponovit će manje od mjesec dana nakon spomenutog okršaja koji je završio nakon samo deset sekundi. Podsjećamo, Rodriguez je Stephensa pogodio prstom u oko nakon čega ovaj nije bio sposoban nastaviti borbu, a Meksikanac je odmah počeo UFC-ovog veterana optuživati da je to napravio namjerno.

Sve se nastavilo u hotelu, odnosno predvorju istog, gdje je umalo došlo do obračuna kakav je u kavezu izostao. Bilo je jasno da će UFC pokušati napraviti sve što mogu da ova dvojica što prije ponovno uđu u kavez, ali sve je ovisilo o tome koliko je ozbiljna ozljeda Stephensovog oka. Liječnici su na kraju rekli kako nikakav zahvat neće biti potreban te će borac već za koji dan moći krenuti u dvoranu. Kako je već odradio cijelu kamp za borbu, kroz tri tjedna trebat će samo održati formu.

Borba je svoje mjesto dobila na UFC on ESPN 6 priredbi, koja se 18. listopada održava u Bostonu i naći će se na samom vrhu programa, odnosno na mjestu sunaslovne borbe. Tako je savršeno zamijenila jednu drugu borbu perolake kategorije koja je nedavno preseljena u Moskvu, onu između Zabita Magomedsharipova i Calvina Kattara. Može se reći kako su ove okolnosti savršeno došle UFC-u, budući da je do sada glavni kandidat za sunaslovnu borbu bio okršaj ženske muha kategorije između Maycee Barber i Gillian Robertson.

Glavna borba ove priredbe održava se u poluteškoj kategorije, a nastupaju Chris Weidman i Dominick Reyes.

Linker
20. travanj 2024 06:33