UFC

(VIDEO) Isplivala snimka sukoba UFC-ovih zvijezda u hotelu: 'Nisam ja iz karate škole, tu sam da bih ga ubio'

 screenshot
Snimka koja prikazuje sukob Jeremyja Stephensa i Yaira Rodrigueza, koji se dogodio u hotelu nakon subotnjeg Fight Nighta, pojavila se na internetu. Na njoj možemo vidjeti nešto slično onome što je jučer ispričao Jeremy Stephens, no nažalost ne čuje se kako je sukob krenuo.

Jeremy Stephens jučer je Arielu Helwaniju ispričao što se dogodilo kad su se Yair Rodriguez i on susreli u hotelu istu večer nakon njihove prekinute borbe na Fight Nightu 159 održanom proteklog vikenda. Podsjećamo, već nakon desetak sekundi borbe Rodriguez je posjekao Stephensa prstom po oku i time je uzrokovao situaciju u kojoj ovaj ne može nastaviti borbu.

"Polako je krenuo prema meni s palcem prema gore. Pitao me je li sve u redu, prišao je, rukovali smo se, pokušao je biti gospodin. Onda je samo odjednom počeo govoriti razna sranja. Rekao sam mu kako ja nisam iz karate škole nego s ulice i kako sam tu da bih se natjecao, da bih se borio. Tu sam da bih ga ubio ako treba. Odgurnuo sam ga od mene i možda bi se dogodilo i nešto više da odmah nisu uskočili njegovi treneri i otac", ispričao je Stephens situaciju iz hotelskog predvorja.

Stephens je dodao kako je Rodriguezova sestra sve snimala, ali da ne vjeruje kako će snimka biti objavljena. S njihove strane zapravo niti nije, ali čini se da ona nije bila jedina koja je snimala. Tako se pojavila snimka nenavedenog autora na kojoj vidimo Meksikanca gdje prilazi Stephensu i pruža mu ruku, nakon čega su krenuli razgovarati. Odjednom je Stephens odgurnuo Rodrigueza od sebe te je krenulo prepucavanje. To je zapravo točno ono što je Amerikanac dan ranije ispričao, ali nažalost ne čuje se kako je tekao njihov razgovor prije prijelomnog trenutka.

Ispod teksta možete pogledati spomenutu snimku iz koje nije jasno puno toga, osim to da je ovaj rat zapravo prošao tek prve "pregovore". Bitka je na pomolu, samo treba odrediti novi datum.

Linker
14. travanj 2024 20:06