UFC

Rogan otkrio zašto je McGregor bio tako dobar: 'Nije se borio kao netko s 200 milijuna na banci!'

Conor McGregor
 Steve Marcus/Getty Images/AFP
UFC-ov popularni TV komentator i uspješni podcaster Joe Rogan je radeći analizu za ESPN televiziju otkrio i svoje mišljenje o pobjedi Conora McGregora u "main eventu" UFC-a 246. Irac se nakon nekoliko godina posta, kada govorimo o pobjedama, vratio s mnogo stila svladavši za samo 40 sekundi veterana Donalda Cerronea.

Rogan se na početku analize osvrnuo na pripremni kamp, za koji tvrdi da je bio žestok kao nikada do sada. Ne radi se o posebno ekskluzivnoj informaciji jer su vijesti koje su dolazile iz McGregorovog kampa iz usta njegovih trenera, uglavnom išle u tom smijeru. John Kavanagh je osobno izjavio da McGregor nikada nije odradio ozbiljniji pripremni kamp.

"Njegova priprema za ovaj meč je bila rigidna! Pripremao se godinama za ovo. Ovo nije bio njegov povratak nakon kampa od 6 mjeseci. On je čitavo vrijeme trenirao, ali nije imao priliku se natjecati", vjeruje Rogan.

Govoreći o motivu koji je "Notorious" očito imao, a koji je bio puno snažniji nego u nekim mečevima ranije, Rogan ga je usporedio s motivom "gladnog i očajnog čovjeka".

"Sada kada je ponovno uhvatio fokus za ovaj kamp i dobro se spremio... on nije bio fokusiran poput tipa koji ima 200 milijuna dolara na svom računu, on je bio fokusiran poput nekoga tko je gladan i nekoga tko pokušava vratiti svoju poziciju, koju je nekoć imao. Kao kada je bio gladan i očajan. Zato je bio tako dobar!", zaključio je UFC-ov komentator.

Za Irca je ovo bila prva pobjeda nakon Eddieja Alvareza iz studenog 2016. godine. U međuvremenu je uglavnom pauzirao, bavio se biznisom, odrađivao izlete u profesionalni boks i radio probleme. No, jednim izvanrednim nastupom je bez sumnje ponovno zagospodario MMA sportom.

Linker
17. travanj 2024 03:34