UFC

Rose Namajunas pretrpjela je tešku ozljedu u meču s Fiorot, pogledajte kako izgleda njen prst nakon frakture u prvoj rundi

Rose Namajunas (lijevo) i Manon Fiorot (desno)

 JULIEN DE ROSA/AFP/PROFIMEDIA Julien De Rosa/afp/profimedia
‘To što nije mogla zatvoriti šaku stvorilo joj je mentalnu bitku u ostatku meča’

Rose Namajunas sinoć je pretrpjela poraz od Manon Fiorot na UFC Fight Night 226 "eventu" u Parizu. U prvoj rundi Najamunas je ozlijedila desnu šaku – slomila je mali prst i smatra da je upravo ta ozljeda presudila u njenom porazu protiv Francuskinje. Najamunas je meč na kraju izgubila jednoglasnom sudačkom odlukom.

Američka je borkinja pokazala prst svojem kutu na završetku prve runde i upozorila na to da je vjerojatno slomljen te je držala ruku otvorenom većinu borbe. Njen menadžer Brian Butler-Au objavio je fotografiju ozljede na Instagramu i detaljnije pojasnio o čemu je riječ.

"Ovo se dogodilo Rose Najamunas u prvom sudaru u prvoj rundi. To što nije mogla zatvoriti šaku stvorilo je mentalnu bitku za nastavak borbe koja se prelila u drugu rundu. Do treće runde Rose je bila spremna za još dvije. Takav je ovaj sport. Dobre je volje i puštena je kući’’ napisao je njen menadžer u Instagram objavi.

Rose Najamunas je ovo bio prvi meč ove godine, a zadnji put se borila 2022. kada je izgubila pojas u slamka kategoriji od Carle Esparze jednoglasnom sudačkom odlukom. Trenutno ima omjer od tri pobjede i dva poraza u posljednjih pet borbi, a ranije je izjavila da planira ostati u muha kategoriji do kraja karijere.

Linker
01. svibanj 2024 21:27