UFC

Rozenstruik se pohvalio velikom promjenom, čeka se objašnjenje UFC-a

Jairzinho Rozenstruik
 Twitter
Čini se kako je borba Jairzinha Rozenstruika i Ciryla Ganea dobila novi datum, ali i novu ulogu

Surinamski nokauter Rozenstruik u petak je objavio da je njegov susret francuskim teškašem premješten na priredbu naziva UFC Vegas 20 koja se održava 27. veljače u lasvegaškom APEX kompleksu, što znači da ćemo taj meč gledati ranije od očekivanog jer je prvotno bilo zamišljeno da se isti odvije tek tamo 13. ožujka.

'Bigi Boy' je usput i otkrio da je po novome borba s Ganeom dogovorena na pet rundi što znači da će se njih dvojica obračunati u glavnoj borbi večeri.

Jedno od pitanja koje se postavlja nakon ove objave je: što se događa s borbom Dominicka Reyesa i Jirija Prochazke?.

Naime, ovaj atraktivni dvoboj iz poluteške najavljen je kao glavna borba priredbe UFC Vegas 20, ali izgleda kako više nije slučaj.

UFC se još nije oglasio, a nekoliko američkih portala nagađa da je promjena možda uzrokovana novim mjerama oko ulaska u SAD koje su mogle stvoriti neočekivane probleme češkom nokauteru. No, to su, ponavljamo, trenutno samo nagađanja.

Nedugo nakon pojave prvih informacija, novinari MMA Junkie portala saznali su da je meč Reyesa i Prochazke zaista otkazan, ali službena potvrda i objašnjenje iz UFC-a se još uvijek čekaju.

Linker
20. travanj 2024 06:08