UFC

Rumble i Blaydes ovog petka u meču kakav ne biste nikad očekivali

Anthony Johnson i Curtis Blaydes
 screenshot/Youtube
Anthony 'Rumble' Johnson protiv Curtisa Blaydesa bio bi meč kakav mnogi žele vidjeti u UFC-ovom Octagonu. Njih dvojica ovog petka bit će postavljeni jedan preko puta drugog, no u meču kakav bi rijetko tko očekivao. Na 'SubStars' grappling priredbi, oni će odraditi meč u sumo hrvanju.

Na jednom vrlo zanimljivom grappling eventu koji će se održati u Miamiju, organizatori su odlučili publiku zabaviti sumo hrvanjem, a jedan od dva takva duela donosi dva UFC borca na suprotnim stranama. Jedan od njih bivši je dvostruki izazivač za titulu UFC-ove poluteške kategorije, Anthony Johnson, dok je drugi trenutno jedan od najboljih teškaša najveće svjetske MMA promocije, Curtis Blaydes.

"Ne mogu vjerovati da radim sumo borbu ovog petka. Ali dobro, to je samo jedna od raznih stvarima kojima ću se u budućnosti testirati", ostavio je poruku na Instagramu Johnson.

Njih dvojica nastupit će na vrlo zanimljivoj priredbi koju predvode Gordon Ryan i Aaron Johnson te Roberto Abreu i Rafael Lovato Jr. Ovakve avanture svakako dobro dođu dok borci čekaju svoje iduće MMA nastupe. Rumbleov povratak u UFC i to u ulozi teškaša trebao bi doći krajem proljeća ili početkom ljeta, dok se Blaydes nakon pobjede protiv Juniora Dos Santosa nalazi u vrlo neizvjesnoj situaciji, velikim dijelom uzrokovanoj čekanjem treće borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Linker
26. travanj 2024 23:11