UFC

Sada je jasnije zašto je Smith s provalnikom imao 'jednu od najtežih borbi u svom životu'

Anthony Smith
Neugodno buđenje prošle je nedjelje u svom domu u Nebraski imao Anthony Smith koji se oko četiri sata iza ponoći morao obračunavati s provalnikom za kojeg je sam rekao kako mu je priuštio "jednu od najtežih borbi u životu". Tjedan dana kasnije, pojavile su se nove informacije koje objašnjavaju zašto se bivši UFC-ov izazivač toliko namučio s "nekim običnim likom".

Bilo je to jedno neugodno buđenje u kući Anthonyja Smitha. Žena poznatog UFC-ovog borca brzo je okupila djecu, odvukla ih u sobu i zatvorila vrata, a Anthony se odlučio suočiti s nepoznatim muškarcem koji je provalio u njihov dom...

"Tko god provaljuje u tvoju kuću usred noći, taj je stigao s nekim lošim namjerama. Očekivao sam pucnjavu ili napad nožem", započeo je Smith priču o susretu s muškarcem koji je, prema njegovoj procjeni, imao oko 77 kilograma. Borilačkim rječnikom, provalnik je bio velteraš. A Smith je, podsjetimo, poluteškaš koji na vaganjima pred svoje nastupe ima oko 93 kilograma.

Iako bi mnogi pretpostavili da će se Anthony s lakoćom obračunati sa strancem u svom domu, to nije bio slučaj. Ni približno...

"Nema šanse da se običan čovjek može tako boriti. Ja nisam najopakiji tip na svijetu, ali on je neki najobičniji lik s kojim sam imao puno problema. Podnio je sve s čime sam ga napao - svaki udarac, svako koljeno, svaki lakat. Sve! I nastavio se boriti! Ne lažem kada kažem da mi je to bila jedna od najteži borbi u životu. Bio sam spreman umrijeti. Nitko pametan ne provaljuje u kuću usred noći nenaoružan. Kada provale u to doba, onda je to da ozlijede ljude. Nisam znao da je moguće biti toliko prestravljen", iskreno će Smith u razgovoru s ESPN-om.

Smith je u konačnici uspješno obranio svoj dom, a istraga je pokazala da je isti čovjek pokušao provaliti i u susjedne kuće. Kasnije se doznalo da je riječ o 21-godišnjem Lukeu Habermanu kojeg se sada tereti za provalu, a možda i za puno više toga ako se daljnom istragom otkriju neki trenutno nepoznati detalji.

Nadalje, pojavio se i podatak koji bi mogao objasniti zašto je jedan uspješni profesionalni MMA borac imao toliko neočekivanih problema... Naime, do zanimljivih informacija stigao je Eastern Europe BJJ portal koji tvrdi da je Haberman bio talentirani srednjoškolski hrvač u Bishop Neumann Wrestlingu (Nebraska), a uz njegovo ime spominje se i omjer od 32 pobjede i 11 poraza na posljednjoj godini.

Linker
25. travanj 2024 02:15