UFC

Scott Coker o prvom nastupu Michaela ‘Venoma‘ Pagea u UFC-u: ‘On jednostavno radi stvari koje drugi borci ne rade‘

Michael ‘‘Venom‘‘ Page

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Sretan je zbog uspjeha svog nekadašnjeg zaposlenika, a za njega je i otvoreno navijao prije debija za UFC

Nakon što je u svom prvom nastupu u UFC-u ostvario pobjedu, bivši predsjednik Bellatora, Scott Coker, izrazio je svoje oduševljenje. Svakako da je navijao za borca kojeg je godinama promovirao i koji je bio jedna od najvećih zvijezda Bellatora. Podsjetimo, ‘‘MVP‘‘ je svoj debi u UFC-u imao prošli vikend na UFC 299 priredbi kako je uvjerljivo slavio jednoglasnom odlukom sudaca protiv UFC veterana Kevina Hollanda.

U razgovoru za MMA Junkie Radio, Coker je imao samo riječi hvale za britanskog borca:“On je jedan od mojih najdražih boraca jer jednostavno radi stvari koje drugi borci ne rade. Tko radi što i on? Ostvariti takve nokaute na takav način! Naravno, imao je i neke poraze, ali tko nije? On je tako talentiran. Sretan sam što je pobjedio i pokazao svoje vještine pred novom publikom.“ Uz ovu izjavu, Coker je podijelio i da se osobno obratio Pageu prije borbe protiv Hollanda. Poslao mu je podršku porukom u kojoj je pisalo:“Idi i pokaži mu kako stoje stvari jer on puno priča!“

‘‘MVP‘‘ je jedan od mnogih koji su prešli iz Bellatora u UFC i pronašao uspjeh. Coker je stavio naglasak na to da mu je bitno producirati vrhunske borce, neovisno o kojoj organizaciji se radi: “Meni osobno, sve se vrti oko boraca. Razvili smo neke od najboljih boraca na svijetu. Napravio sam to u Strikeforceu i napravio sam to u Bellatoru i opet ćemo to napraviti gdje god da odemo“, samouvjereno je zvučao Coker.

Linker
18. travanj 2024 05:52