UFC

Jairzinho Rozenstruik prozvao Marcina Tyburu, ovaj odgovorio: ‘Radije bih se borio protiv bolje rangiranog borca‘

 Marcin Tybura 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Iako je rekao da nije borac koji odbija borbe, radije bi se borio protiv nekog drugog

Marcin Tybura (25-8) je slavio u borbi protiv Taija Tuvase (14-7) na UFC Vegas 88 priredbi sinoć u Apex centru. Do pobjede je došao gušenjem u prvoj rundi, a ubrzo nakon oglasio se Jairzinho ‘Bigi Boy‘ Rozenstruik (14-5).

Kada je poslije borbe na konferenciji za novinare upitan što misli o toj prozivci, izjavio je sljedeće:

‘‘Uvijek sam se osjećao kao borac koji ne odbija borbe, tako da ako UFC to želi, pristat ću. Iako radije bih se borio protiv nekoga tko se nalazi više na ljestvici‘‘ Spomenuo je poljski borac kako se osjeća dužnim prema ‘Bigi Boyu‘ jer su jednom već trebali zajedno ući u kavez, ali Tybura je tu borbu morao otkazati zbog ozljede. ‘‘Malo mu ipak dugujem jer smo se trebali boriti prije nekih godinu dana, ali sam morao odgoditi borbu pa ju na kraju i otkazati zbog zdravstvenih problema. Tako da možda je to borba koju ću morati prihvatiti.“, objasnio je Poljak.

Rozenstruik je početkom ovog mjeseca uspješno zaustavio Shamila Gazieva prekidom u četvrtoj rundi borbe i time se vratio nakon poraza od Jailtona Almeide prošle godine. Iako bi Tybura volio sljedeću borbu odraditi protiva nekog borca rangiranog u deset najboljih, suzdržao se od prozivanja imena:

‘‘Nisam spominjao nikakva imena jer sam se htio fokusirati na ovu borbu i vratiti se pobjeđivanju, tako da trenutno nemam nikoga na umu.“

Sve u svemu, mogli bismo reći jedna vrlo ravnodušna reakcija na prozivku od strane surinamskog teškaša.

Linker
24. travanj 2024 13:45