UFC

Sean O‘Malley iznenađen što kladionice prednost daju Yanu: ‘Samo ‘casualci‘ misle da je on bolji‘

Sean O‘Malley

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Rekao da bi trebali pitati profesionalne borce tko je bolji

Manje od mjesec dana ostalo je do spektakularnog UFC 280 eventa koji je, barem za sad, jedan od najboljih (ako ne i najbolji) ove godine. Predvode ga Charles Oliveira i Islam Makhachev u borbi za zlato lake kategorije, a fanovima će također biti zanimljiv okršaj između Petra Yana i Seana O‘Malleyja.

Kako je bilo i za očekivati, kladionice prednost daju Yanu koji je ujedno i prvi na službenoj rang ljestvici, a u trenutno posljednjoj borbi poražen je od prvaka Sterlinga u njihovom međusobno drugom susretu. Što se O‘Malleyja tiče, njegov trenutno posljednji meč završio je kao ‘no contest‘ zbog slučajnog uboda u oko u meču protiv Pedra Munhoza.

Kako prenosi portal MMA Fighting, O‘Malleyju nije jasno zbog čega bi Yan trebao biti favorit u tom meču:

‘‘Mislim da kada bi ste pitali najbolje borce na svijetu tko će pobijediti, vjerojatno bi vam rekli da je teško i da ne znaju. Ali ako pitate ‘casualce‘ (‘kežualce‘), oni će vam sigurno reći da će me Yan prebiti. Malo sam iznenađen ali isto tako i shvaćam tu perspektivu. Ali ja vjerujem da sam bolji od Petra Yana tako da ću tamo doći i prebiti ga, tako da sam iznenađen kadionicama‘‘, rekao je O‘Malley.

‘‘Kao što sam i rekao, da pitate borce na visokom nivou o tom meču, rekli bi vam nešto drugo jer znaju da sam ja legitiman. Ja nisam samo zabavan lik koji radi s**nja, imam legitimne vještine. Čuti to od Khabiba koji je jedan od najboljih je uistinu je jako cool‘‘, zaključio je.

Iako je logično da će sam sebe pohvaliti, kladionice su ipak s pravom Yanu dale ulogu favorita jer on to uistinu i jest. Petr je u UFC-u izgubio samo od Sterlinga dvaput (prvi put diskvalifikacijom), dok su Vera i Munhoz razotkrili neke bitne mane kod O‘Malleyja.

Linker
18. travanj 2024 12:46