UFC

Sean O‘Malley nakon slabog nastupa provocira objavama na Twitteru: ‘Prvi sam koji je završio Pedra‘

Sean O'Malley

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Pokazao je lošu taktiku, a sada sve začinio neukusnim izjavama

Sean O'Malley sinoć je odradio prilično razočaravajući nastup protiv borca koji mu je trebao poslužiti kao još jedna stepenica preko koje će graditi svoj put ka naslovu. Pedro Munhoz ima samo jednu pobjedu u posljednjih pet borbi, ali opet se pokazao kao gotovo nepremostiva prepreka za mladog O'Malleya.

Sean je bio prilično rezerviran kroz prve dvije runde i uvjerljivo gubio na sudačkim karticama, a onda se doslovno izvukao iz poraza slučajnim ubodom Munhoza prstom u oko. Munhoz borbu nije mogao nastaviti zbog boli koju je osjećao u oku i borba je proglašena kao "No Contest". Umjesto da prizna pogrešku u taktici i bude sretan što je na kraju uspio izbjeći gotovo siguran poraz, Sean O'Malley je počeo provocirati objavama na Twitteru.

U jednom od 'tweetova' na pisao je "Prvi sam koji je završio Munhoza", predstavljajući ishod borbe kao svoju pobjedu prekidom. Dosta fanova mu je zamjerilo na takvoj objavi jer realno gledajući nije bio niti blizu pobjede, a kamoli pobjede prekidom.

image

@SugaSeanMMA Twitter

Screenshot(Twitter, @sugaseanmma)

Sean O'Malley je do sada u karijeri upisao 15 pobjeda uz jedan poraz, a ovo mu je bila dobra prilika da dođe na korak do borbe za pojas. Pedro Munhoz je ovime propustio prekinuti niz od dva uzastopna poraza, ali pokazao je da je i dalje opasan borac kojega se ne smije olako shvatiti unatoč lošoj seriji u posljednjih nekoliko nastupa. Najpoštenije bi možda bilo da se održi revanš, te vidjeti hoće li O'Malley promijeniti pristup i taktiku koja ga je dovela na rub poraza.

Linker
25. travanj 2024 23:01