UFC

Sean O‘Malley: ‘Nakon što prođem kroz Yana, sljedeći sam na redu za titulu‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Btsport)
Ne bi mu smetalo boriti se ni protiv Alda

Popularni Sean O‘Malley borbu protiv Petra Yana vidi kao kartu za najveće stvari u diviziji, ako je vjerovati njegovim riječima. O‘Malley i Yan će se boriti u desetom mjesecu na spektakularnoj UFC 280 priredbi u Abu Dhabiju, a to će ujedno biti i najteži meč do sada za O‘Malleyja jer se bori protiv bivšeg prvaka i jednog od najboljih boraca u kategoriji.

‘‘Očito, moram dokazati da pripadam vrhu. Borba protiv Munhoza nije završila onako kako sam želio, ali svejedno mislim da sam dokazao da se mogu nositi sa top 10 borcima. Uskočiti protiv prvog izazivača je ogroman test ali vjerujem da ću ga proći‘‘, rekao je Sean.

Vjeruje da mu je Yan karta za napad na pojas: ‘‘Da. Ako prođem kroz Petra, vjerujem da ću zaraditi napad na titulu. Mislim da ja protiv Chita za prvu obranu titule zvuči odlično. Svejedno želim tu borbu. S obzirom da ću u sportu biti barem još 10 godina, sigurno ću doći i do njega.‘‘

Na kraju je istaknuo kako ne bi imao ništa protiv borbe protiv bivšeg prvaka i veterana Joesa Alda: ‘‘Mislim da Aldo prvo želi pobijediti Meraba i onda napasti titulu. Ne bi mi smetalo da prebijem Yana i onda pustim Alda da se bori za titulu i da onda ja dobijem pobjednika. Jose je legenda i zaslužuje se boriti za pojas‘‘, završio je O‘Malley.

Linker
19. travanj 2024 15:24