UFC

O‘Malley: ‘Aljo mi duguje pola svojih PPV bodova, moja borba je najuzbudljivija na cardu‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Sean O‘malley)
Kaže da će se za Sterlignovu borbu čuti zahvaljujući njemu

Sean O‘Malley je još od dolaska na najveću scenu počeo plijeniti pažnju fanova i frugih boraca. Jedan je on od rijetkih koji su postali toliko popularni bez da su rangirani, što je on definitivno postigao. Trenutno je trinaesti na rang ljestvici, a na UFC 280 borit će se protiv prvog izazivača Petra Yana.

O‘Malley smatra kako će njegova borba protiv bivšeg prvaka oboriti sve rekorde – pogotovo zato što se bore na PPV eventu u desetom mjesecu. Upravo je to razlog zašto vjeruje da mu prvak Aljamain Sterling duguje pola svojih PPV bodova, koji će na istom eventu braniti pojas protiv T.J. Dillashawa.

‘‘Mislim da je ovo uopće prvi put da Aljo dobiva PPV bodove. To je prvenstveno jer brani pojas, a to je za**bano. Duguje mi pedeset posto toga, zato što je moja borba najrazvikanija na cardu. Ne želim oduzimati ništa od Charlesa i Islama, to će biti dobra borba. No ona između mene i Yana, to će biti spektakl‘‘, rekao je O‘Malley.

Borba Sterlinga i Dillashawa bit će sunaslovna na spektakularnoj UFC 280 priredbi. Predvodit će ju borba za upražnjeni pojas prvaka lake kategorije između Makhacheva i Oliveire, a očekuje nas još mnoštvo odličnih borbi koje su za sad potvrđene, a vjerujemo da će se ‘card‘ dodatno napuniti do same priredbe jer ima još mjesta za nekoliko borbi.

Linker
26. travanj 2024 11:32