UFC

Sean O‘Malley poručio Pimblettu: ‘Nemoj se odmah udebljati nego poradi na vještinama‘

Paddy Pimblett

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Sean smatra kako Paddy ima potencijala, ali da je na njemu da ga i iskoristi

Paddy Pimblett poznat je po tome što se jako udeblja nakon svake borbe i kampa, a velike su šanse da ni ovoga puta to neće biti bitno drugačije. Prošle subote je, barem na papiru, pobijedio Jareda Gordona iako gotovo nitko ne vjeruje u tu pobjedu.

Popularni Pimblett sada ima četiri pobjede u UFC-u, tako da bi sljedeći logičan potez bilo uparivanje s nekim rangiranim borcem. No, to će se teško dogoditi jer će Paddy vjerojatno odraditi još neke lakše, stilski pogodne mečeve da stvori još malo ‘‘hypea‘‘ i eventualno zaradi neki novac.

No, jedna je stvar koju sigurno mora prestati raditi, a to jest dobivanje više od 20 kilograma nakon meča. Puno se govori o štetnom utjecaju skidanja kilograma na organizam, a još k tome i namjerno debljanje u kratkom vremenu. S time se slaže i Sean O‘Malley:

‘‘Vjerujem da Paddy uvijek izađe iz borbe i da si kaže da mora prestati to raditi. Mora se prestati debljati i raditi na vještinama. Posjeduje vještine i zna kako dobro nastupiti. Nije loš i ima puno potencijala ali pitanje je gdje će usmjeriti energiju. Hoće li postati bolji? Hoće li se udebljati? Vidjet ćemo.‘‘, rekao je O‘Malley na svom YouTube kanalu.

Iako je Pimblett nakon pretposljednje borbe pridobio srca brojnih fanova, sve što je napravio je i upropastio kada je ulizivajući se Dani napao Helwanija, ali i ponašanjem nakon subotnje borbe kada je odbio priznati da je borba bila bliska te je još i tražio nagradu za borbu večeri.

Linker
24. travanj 2024 05:07