UFC

Sean O‘Malley priznaje: ‘Petr Yan jedan mi je od omiljenih boraca za gledati‘

Sean O'Malley

 Screenshot (youtube, Sean O\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Talentirani borac UFC-ove bantam kategorije nada se borbi protiv sjajnog Rusa

Teško je ostati ravnodušan kad se bori Petr Yan. Privremeni prvak UFC-ove bantam kategorije uistinu je spektakularan borac. Njegov tehnički profinjeni boks na koji se nadovezuje nevjerojatni pritisak njegove su glavne odlike, no Rus je u globalu svestran borac koji se snalazi u svim segmentima MMA-a.

Sjajan meč pružili su nam Petr Yan i Cory Sandhagen proteklog vikenda u sklopu UFC 267 priredbe. Na koncu, slavio je ''No Mercy'', iako ''Sandman'' nema za čime žaliti, dao je sve od sebe. Jedan od boraca koji se osvrnuo na odličnu Yanovu izvedbu jeste i Sean O'Malley. 27-godišnji UFC-ov borac također nastupa u bantam kategoriji, a iako često proziva Yana te se prepucavaju putem društvenih mreža, ''Sugar'' ne taji kako uživa u Yanovim izvedbama.

''On je vjerojatno jedan od mojih omiljenih boraca za gledati u UFC-u.'', rekao je O'Malley u najnovijoj epizodi svog TimboSugaShowa.

Sean O'Malley dao je kraći komentar i po pitanju Yanovih glavnih odlika. Jasno je kako svi vide boks kao jednu od njegovih glavnih kvaliteta, no ''Sugar'' ističe još nešto.

''Adaptabilnost je jedna od njegovih najvećih snaga. Naravno, boks također, ali način na koji se on adaptirao nakon što je izgubio prvu rundu od Sterlinga i prvu rundu protiv Sandhagena. Izgubio je i od Josea Alda prvu rundu. Na neki način je kul. Lijepo je gledati sve to. Sve to daje nam bolju taktiku i strategiju, jer Petr i ja ćemo se boriti jednog dana, a to će biti ogroman meč.''

Inače, Sean se nadao dobiti priliku Yana u borbi za privremeni pojas, iako je trenutno nerangiran. Sandhagen je na kraju bio poprilično logičan izbor te je unatoč porazu opravdao povjerenje promocije. O'Malley je lobirajući za svoje mjesto u borbi protiv Yana bio poprilično samouvjeren.

'Borba između Yana i mene će se dogoditi. Možete li zamisliti nerangiranog borca kako postaje prvakom? Skočit ću s bilo kojeg broja (u poretku) do titule prvaka zato što bih Rusa uspavao u prvoj rundi. Mislim da mi neće dati tu borbu. Najveća borba bila bi upravo ta između mene i Petra.'', rekao je Sean tada, također u svom podcastu.

Puno je još posla pred O'Malleyjem prije nego li dobije priliku za tako velik meč. U dvanaestom mjesecu, točnije 11. prosinca, Seana čeka meč protiv opasnog Rauliana Paive.

Linker
19. travanj 2024 01:09