UFC

Sean O‘Malley priznao da ne može gledati Whiteov ‘Power Slap League‘: ‘Znam što to čini mozgu‘

O‘Malley i Power Slap

 Screenshot (youtube, Themaclife, Ufc)
Rekao je da to može biti zabavno samo ljudima koji u životu nisu doživjeli potres mozga i ne znaju kakav je to osjećaj

‘‘Power Slap League‘‘ je projekt kojeg je Dana White nedavno pokrenuo, no dojam je ipak kako nije naišao na interes borilačke publike koji je očekivao. Iz dana u dan na svoj račun dobiva nove kritike, a prvenstveno od strane boraca koji u velikoj mjeri ne podržavaju takav vid ‘‘sporta‘‘.

Osim što kao sportska disciplina nema nikakvog smisla, natjecanje u šamaranju u režiji Dane Whitea, pogađate, mizerno je plaćeno. Eric Spicely, nekadašnji UFC-ov borac je neki dan otkrio kako mu je Dana ponudio da sudjeluje kao natjecatelj, a naknada za to bi bila 2 tisuće dolara, te još toliko ukoliko pobijedi.

Nakon otkrivanja te informacije, more kritika je upućeno na Danin račun, a jedan od njih je svakako bio i Sean O‘Malley koji je priznao kako ne može gledati ‘‘Power Slap League‘‘:

‘‘Čudno je jer postoje ljudi kojima se to jednostavno sviđa. Mogu gledati TV serije kao što ke recimo ‘Ultimate Fighter‘, oni su u kući, gledatelji ih upoznaju, vide od kud su došli. Ali taj ‘sport‘, jednostavno ne mogu gledati‘‘, rekao je O‘Malley na svom YouTube kanalu.

‘‘Jednostavno to ne mogu gledati. Ne znam je li razlog za to što znam kakav je osjećaj imati potres mozga. No, ja razumijem jer sam ih i ja doživio. Znam koliko je gadno to učiniti svome mozgu. Ne mogu to vidjeti‘‘, dodao je.

Izgleda da se Dana s ovim projektom neće proslaviti. S velikim je oduševljenjem najavljivao ovakav projekt, no izgleda da su oni kojima je to zabavno ipak u manjini. Ako na to dodamo maksimalnih četiri tisuće dolara koje natjecatelj može zaraditi, matematika je ustvari vrlo jednostavna.

Linker
19. travanj 2024 02:03