UFC

Sean O‘Malley raspalio po Merabu Dvalishviliju: ‘Samo traži pažnju, nikog nije j***no briga za njega!‘

Sean O‘Malley

 SOUL BROTHER/SOUL B PHOTOS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Soul Brother/soul B Photos/shutterstock Editorial/profimedia
Dvalishvili se ne želi boriti za pojas zbog Sterlinga

Sean O‘Malley misli da Merab Dvalishvili vapi za pažnjom. O‘Malley (16-1, 8-1 UFC) trebao bi izazvati Dvalishvilijevog timskog kolegu i prijatelja, prvaka u bantam kategoriji Aljamaina Sterlinga u glavnoj borbi večeri na UFC-u 292 19. kolovoza (osmi mjesec) u TD Gardenu u Bostonu.

O‘Malley se suočio sa Sterlingom odmah nakon što je "The Funkmaster" obranio svoju titulu protiv Henryja Cejuda na UFC-u 288. Tijekom okršaja, O‘Malley je uzeo svoju crvenu jaknu i slučajno je predao Dvalishviliju, koji je otada stalno nosi i pokazuje. "The Suga Show" vidi Dvalishvilijev trik kao jedinu stvar koja mu uspijeva.

“To je, međutim, sranje. Merab je dobar momak, borio se s dobrim borcima, ali nikog nije j***no briga. Najuzbudljivija stvar koja mu se ikada dogodila bila je da sam mu dao svoju jaknu da je drži, a on odmah ovo – kupio je repliku, nosi je, pokušava dati što više intervjua. Rekao je: ‘Eto, ovako izgleda kad je nekog zapravo za mene.‘ Kao da je to bilo prije tri tjedna, stari. Skini to, čak nije ni prava jakna, već j***ni lažnjak koji si kupio!"

Dvalishvili (16-4, 9-2 UFC) je u sjajnom nizu u bantam kategoriji, ali se ne želi boriti sa timskim kolegom Sterlingom te ga to drži izvan kruga izazivača za pojas. "The Machine" je nedavno prošao operaciju ruke i spreman je boriti se protiv Henryja Cejuda po njegovom povratku nakon što ga je bivši UFC dvostruki prvak stalno prozivao.

Linker
19. travanj 2024 02:54