UFC

Sean O‘Malley samouvjereno tvrdi: ‘Uistinu vjerujem da ću biti veći od Conora McGregora‘

Sean O'Malley

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
UFC-ov borac bantam kategorije prepun je samopouzdanja i vjeruje da će postati najvećom MMA zvijezdom

Nema sumnje kako Sean O'Malley grabi ka statusu UFC-ove zvijezde. Karizmatični 27-godišnjak upisao je sedam pobjeda i samo jedan poraz, u dosadašnjih osam UFC nastupa. Međutim, njegova pojava, kao i atraktivnost koju nude njegovi nastupi, ono što ga čine materijalom za iduću veliku zvijezdu.

Niti on sam ne taji da je to jedan od njegovih velikih ciljeva. Još 2017. godine, nakon nastupa na Dana White's Contender Seriesu, ''Sugar'' je najavio kako će postati većom zvijezdom od Conora McGregora. O'Malley se sada u svom podcastu prisjetio te najave i ponovno se osvrnuo na takvo predviđanje.

''Trenutno nisam najveća zvijezda, niti prodajem najviše PPVA-a. Nikada nisam niti predvodio takav event. Ali kladim se da, tko god gleda brojke i potencijale u UFC-u, zasigurno gledaju mene i znaju da se radi o velikom tatici. Rekao sam na DWCS-u da ću biti veći od Conora. Sjećam se da sam uistinu vjerovao u te riječi, a sada sam i dalje je**no neporažen.'', rekao je Sean.

O'Malley ni dalje ne priznaje poraz od Marlona Vere. Ekvadorac je tehničkim nokautom u prvoj rundi savladao Seana, u osmom mjesecu 2020. godine. Međutim, O'Malley izlike traži u ozljedi živca noge. Ipak, Marlon Vera mu je prouzrokovao tu ozljedu i stoga nema apsolutnog smisla gledati na tu pobjedu kao da se slučajno dogodila. Ipak, O'Malley nije pokleknuo nakon toga te je upisao tri pobjede zaredom. Njegov put ka vrhu postepeno se gradi i sve vodi ka tome da će Sean uistinu biti velika zvijezda.

Linker
20. travanj 2024 10:21