UFC

Sean O‘Malley se pohvalio da je potpisao novi ugovor s UFC-om: ‘Savršeno sam sretan s brojem‘

Sean O‘Malley

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Tvrdi da se od sada sam zastupa i da nema menadžera, a otkrio je i da je sam uspio isposlovati najbolji ugovor do sad

Sean O‘Malley je trenutno u fazi čekanja, te iako je prvi izazivač, za sada neće napasti titulu u bantam kategoriji koju drži Aljamain Sterling. Povratkom Henryja Cejuda je bilo jasno kako će ostali izazivači ostati po strani jer će odmah u svom prvom povratničkom meču napasti pojas, a to će biti tek kad se Sterling oporavi od ozljede.

U trenutno posljednjem nastupu Sean O‘Malley je pobijedio tadašnjeg prvog izazivača Petra Yana podijeljenom sudačkom odlukom, a taj meč je izazvao puno kontroverzi jer su mnogi smatrali kako je Yan pobijedio. O‘Malleyju je nakon pobjede obećan napad na titulu, ali će proći još neko vrijeme prije nego se nađe u toj borbi. Neki dan se pohvalio kako je potpisao novi ugovor s UFC-om, a otkrio je i da potpis vrijedi za sljedećih osam borbi:

‘‘Imam vrlo izdašan ugovor i na to sam ponosan. Dobio sam broj s kojim sam savršeno sretan. Ne vjerujem da bi ijedan menadžer uspio srediti da dobijem ovo što sam sad dobio. To također pomaže izgraditi bolji vezu s UFC-om. Imam osjećaj kao da sam uistinu zaradio ovaj ugovor. Osjećam kako sam zaradio ovaj novac koji ću sad dobivati‘‘, rekao je O‘Malley na svom YouTube kanalu.

O‘Malley je ovo rekao iz razloga što više nema menadžera, nego sada osobno pregovara i dogovara borbe s UFC-om. Ako je vjerovati njegovim riječima, to mu je bio dobar potez jer je isposlovao najveći ugovor do sad.

Ovo je dobar potez UFC-a jer O‘Malley ima 28 godina i trenutno je u vjerojatno najboljim godinama karijere. Vrlo vjerojatno će ‘‘Suga‘‘ čekati pobjednika između Cejuda i Sterlinga te nakon toga pokušati napasti i taj pojas.

Linker
15. travanj 2024 04:19