UFC

Sean O'Malley: 'Cody Garbrandt zapravo nema nikakvu namjeru boriti se protiv mene'

Sean O'Malley
 screenshot/YouTube
Sean O'Malley ne može prestati razmišljati o eventualnoj borbi protiv Codyja Garbrandta

Još otkako su na UFC 250 priredbi obojica slavili impresivnim nokautima, Sean O'Malley i Cody Garbrandt krenuli su u redovna prepucavanja. Sve je to temelj za vrlo zanimljivu potencijalnu borbu u budućnosti, posebno nakon što se O'Malley još više približi vrhu. No, on sumnja kako je Garbrandt zapravo zainteresiran za taj okršaj.

"Mislim kako on nema namjeru boriti se protiv mene. Mislim kako on to ne želi. Dovoljno je pogledati što mu ta borba donosi. Ja sam dugačak, visok i precizan, udaram direkte, on udara krošee i swingove. On je visok 165 cm, ja sam 180. On ne želi tu borbu", rekao je Sean u razgovoru za MMA Fighting, uz samo jednu pogrešku. Garbrandt je ipak malo viši od toga, odnosno 170 centimetara.

Ipak, uvjeren je kako mentalne igrice koje trenutno vodi ipak mogu rezultirali tom borbom u bližoj budućnosti.

"Mislim da sam mu ušao u glavu. Iako vjerujem kako je on pogledao moju borbu protiv Josea Quinoneza i da je već tada pomislio da ne želi imati ništa sa mnom. Nakon toga sam ja nokautirao Winelanda, a on Assuncaoa. Rekao sam tada da ga poštujem. On nije bio nokautiran jednom ili dvaput, nego čak tri puta, da bi se vratio protiv opasnog borca poput Assuncaoa i obavio posao na pravi način. Imam veliki respekt prema njemu, no ako ćemo gledati po vještinama koje posjedujemo, pobijedio bih ga. Nije mi problem reći da se tako osjećam."

Kratko je još samo objasnio zašto misli da je do njihovog prepucavanja došlo.

"On je takav tip vruće glave. Očito će uzvratiti ako netko nešto govori o njemu. To se tako dogodi", dodao je još Sean.

O'Malley je dobio priliku ovog se vikenda predstaviti u sunaslovnoj borbi UFC 252 priredbe, kroz duel s Brandonom Verom. S druge strane, Garbrandt se spušta u muha kategoriju, gdje će se u studenom boriti za titulu protiv Deiveson Figueireda.

Linker
14. travanj 2024 20:21