UFC

Sean Strickland inzistira na revanšu za titulu: ‘Neću se ponovno penjati po toj ljestvici‘

Sean Strickland

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Tvrdi kako je pokraden i da mu UFC ne želi dati tu priliku zbog njegove naravi, odnosno zbog toga što nema dlake na jeziku.

Sean Strickland ne odustaje od onoga što smatra zasluženim i uporno zagovara revanš protiv Dricusa Du Plessisa. Strickland je izgubio pojas ovog siječnja na UFC 297 priredbi u Torontu. Du Plessis mu je preoteo naslov prvaka podijeljenom sudačkom odlukom koju mnogi smatraju vrlo kontroverznom. Novi prvak srednje kategorije je trenutno na pobjedničkom nizu od devet pobjeda i šuška se mogućem meču protiv bivšeg prvaka Israela Adesanye. To nikako ne odgovara frustriranom Stricklandu koji zahtijeva da odmah dobije novu priliku za osvajanje titule. Tvrdi kako je pokraden i da mu UFC ne želi dati tu priliku zbog njegove naravi, odnosno zbog toga što nema dlake na jeziku. Poznat je po iznošenju svojih stavova bez ikakvog filtera ne obazirući se na to hoće li možda povrijediti nečije osjećaje.

˝Da se radilo o bilo kojem drugom borcu, revanš bi se dogodio. UFC, učinite ispravnu stvar!“, pisalo je na jednom od njegovih brojnih objava na društvenim mrežama.

Često smo mogli vidjeti da UFC pruža borcima priliku za revanš odmah nakon izgubljene titule, pogotovo ako se radi o porazu odlukom sudaca. Mogli smo očekivati da će to i sada biti slučaj, naročito u ovako tijesnom meču kakav je bio između Stricklanda i Du Plessisa, ali ne naziru se takve namjere od strane UFC-a. Vrlo je odlučan po pitanju revanša nezadovoljni bivši prvak, i tvrdi kako ne dolazi u obzir da se ‘ponovno penje po toj ljestvici‘.

Strickland smatra kako nije bila pravedna odluka sudaca u Torontu u Kanadi i da je to zbog toga što ‘ga mrze liberalni Kanađani‘.

Neki argumenti su definitivno na mjestu dok su drugi možda upitni, ali u svakom slučaju UFC donosi zadnju riječ.

Linker
27. travanj 2024 05:00