UFC

Tom Aspinall o glasinama da će se UFC 304 održati u Engleskoj: ‘Ne mogu ni potvrditi ni negirati, ali stalno to čujem‘

Tom Aspinall

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
PPV priredba u Europi bila bi fenomenalna stvar, a boraca koji bi se na istoj mogli naći definitivno ima

Posljednjih se dana dosta intenzivno govori o sljedećoj UFC-ovoj priredbi na tlu Europe, a Engleska bi po svemu sudeći ponovno trebala ugostiti najjaču organizaciju. Međutim, ovoga puta bi se moglo raditi o PPV priredbi, a ne o ‘‘Fight Nightu‘‘ kako je to do sada bio slučaj, a govori se da bi to mogao biti UFC 304.

Međutim, informacija još nije službena, no ukoliko bude, gotovo sigurno bismo Toma Aspinalla trebali tu gledati. Aspinall je jučer na svom YouTube kanalu govorio upravo o ovim glasinama, a sve što je mogao reći jest da još ništa nije potvrđeno:

‘‘Još uvijek ne mogu ni potvrditi ni negirati jer neće biti dobro ako nešto od toga učinim, ali stalno čujem jake glasine o tome te trenutno razgovaram s UFC-om oko toga što će se dogoditi. Razmišljamo što će biti sljedeći korak za mene. Još ništa ne mogu najaviti, još ništa nije isklesano u kamenu, ali idemo u pravom smjeru‘‘, kazao je Aspinall.

‘‘Volio bih se boriti protiv Curtisa Blaydesa jer kada smo se jednom borili, ozlijedio sam se i to znači da je on pobijedio. To mi se ne sviđa. Ja tu želim biti pobjednik, a ne da to bude Curtis Blaydes. Uz svo dužno poštovanje prema njemu. Sviđa mi se, dobar je tip, ali profesionalno mu dugujem batine‘‘, dodao je.

PPV priredba u Europi bila bi fenomenalna stvar, a boraca koji bi se na istoj mogli naći definitivno ima. Osim Aspinalla, tu je i prvak Leon Edwards, ali i druga popularna imena koja bi zasigurno napunila svaku dvoranu.

Linker
23. travanj 2024 10:54