UFC

Sean Strickland iznenađen Pereirinom pobjedom: ‘On je veliki je**ni Brazilac‘

 Israel Adesanya i Sean Strickland 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Otkrio da su i njemu upućivali iste kritike

UFC 281 donio nam je brojna uzbuđenja, a šlag na torti je bila borba za titulu u srednjoj kategoriji između Alexa Pereire i Israela Adesanye. Te večeri Adesanya je u posljednjoj rundi borbe izgubio titulu tehničkim nokautom, a ovo je već treći put da ga ‘‘Poatan‘‘ pobjeđuje. Dvaput je to bilo u kickboksu, a treći put protekle subote u borbi za UFC-ovu titulu.

Bivši prvak je odradio solidan meč do prekida, a i na sudačkim karticama je vodio tako da bi po šesti put obranio titulu da ga Pereira nije nokautirao. Bio je i Adesanya blizu finiša kada je sa zvonom na kraju runde pogodio Pereiru desnim direktom i lijevim krošeom te ga je tako skoro nokautirao, ali je ‘‘Poatan‘‘ na kraju izašao kao pobjednik.

No, nije se Adesanya oslanjao samo na svoj ‘‘stand up‘‘, znao je često ući u klinč pa čak i rušiti Pereiru. No, Sean Strickland smatra da ti nije radio dovoljno:

‘‘On je je**ni veliki Brazilac i zaspeš kad te taj dodirne. To je je**no najčudnija stvar. Ali ja to nisam očekivao, bio sam malo iznenađen. Mislio sam da će Izzy na prstima plesati oko njega i dobiti na bodove, ali je**na kapa dolje Alex, ti veliki je**ni Brazilče‘‘, rekao je Strickland kod The Schmoa.

‘‘Izzy, trebao si je**no hrvati. Što se dogodilo čovječe? Zašto nisi je**no hrvao? Sad i tebi govore ono što su i meni stalno govorili, zašto nisam hrvao. Pa zato što je on je**ni veliki Brazilac. Je**no sam se htio tući s njim, eto zašto‘‘, zaključio je Strickland.

Linker
20. travanj 2024 22:40