UFC

Sean Strickland maksimalno iskreno: ‘Osjećam se kao da sam ugroza za ljude. Imam sve, ali kao da nemam ništa‘

Sean Strickland

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Sean ‘Tarzan‘ Strickland je poznat kao osebujan karakter s vrlo kontroverznim i konzervativnim izjavama

Sean Strickland (28-6) oglasio se na svom Instagram profilu s vrlo detaljnim videom o tome kako se trenutno osjeća. Mnogi ga znaju po tome što iako se radi o fantastičnom borcu pažnju većine zaokuplja s kontroverznim i konzervativnim izjavama.

Većina zna za njegove mentalne traume iz djetinjstva kada je bio zlostavljan od strane svoje najbliže obitelji. Zbog toga su mu mnogi preporučili pomoć stručnjaka no Strickland smatra da bi mu to više narušilo trenutno stanje. “Problem s terapijom, mislim da bi me samo uvjerili da počnem je**no ubijati ljude.”

“Cijeli ovaj tjedan sam sje**n, ljudi. Na Twitteru sam pisao razne gluposti. Probudio sam se danas i rekao sam djevojci da se osjećam kao ugroza za ljude. Bogat sam, poznat sam… Imam sve, ali se osjećam kao da nemam ništa. Želim zakopati sve pa da nemam ništa. Samo da sve izgubim i istresem se na ljude. Vi ste kao moja obitelj, priznam vam sve. Ne znam zašto vam sve ovo pričam, ali eto. Sada idem na trening te želim istjerati sve ‘demone‘ iz sebe. Ako prolazite kroz nevolje kao ja idite u teretanu, trenirajte. Želim vam je**no sve najbolje” zaključio je u svom stilu Sean Strickland.

Mnogi se brinu za njegovo stanje, ali ako je itko pokazao da može izdržati nestabilnost kroz duži period onda je upravo to on. Samo je pitanje hoće li svoje traume i mentalno stanje kanalizirati kroz nove uspjehe u kavezu.

Linker
24. travanj 2024 14:35