UFC

Sean Strickland oštro kritizirao McGregora i Jona Jonesa: ‘Svi znaju da je Jon Jones jedno obično govno‘

Sean Strickland

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije sasuo je paljbu po najvećim zvijezdama

Bivši prvak koji je napokon maknuo Israela Adesanyu sa trona srednje kategorije, Sean Strickland, nije oduševljen najvećim zvijezdama UFC-a. Ranije ovog tjedna u intervjuu sa ‘‘Schmo-om“, Strickland je komentirao susret Jona „Bones“ Jonesa i Engleza Toma Aspinalla nakon što je „Bones“ maknuo Aspinallovu ruku sa svoga ramena. Jones čeka borbu sa Miočićem dok ‘‘Tarzan“ misli da bi najmlađi šampion u povijesti organizacije trebao unificirati titulu u borbi sa Aspinallom.

"Na kraju dana,svi znaju da je Jon Jones jedno obično g**no", rekao je Strickland u razgovoru sa The Schmo-om.

“Ja znam to, cijeli svijet to zna, ne trebamo ponavljati što je sve radio u svojoj prošlosti. Mora doći k sebi, boriti se protiv Aspinalla i j***no završiti ovo s**nje.”

Strickland naknadno komentira i Conora McGregora koji promovira svoj nadolazeći film „Road House“ čiju premijeru možemo očekivati 21. ožujka na Prime Videu.

Ovog tjedna, ‘‘The Notorious“ se požalio kako su mu ruke vezane te da nedostaje komunikacije od strane UFC-a, no Strickland preispituje ima li uopće fanova koje bi McGregor i dalje zanimao.

“Ne znam, čovječe. Marimo li doista za Conora McGregora ovih dana? Mislim, on je istrošen, izbezumljen tip,” rekao je Strickland.

“Mislim, je li nam još uvijek stalo do Conora McGregora? Je li on još uvijek poznato ime u UFC-u? Čovječe, idi u mirovinu na jahti. Završi sa svojim sr**em.”

Svakako se nadamo da ćemo svakoga od njih barem još jednom vidjeti u oktogonu jer znamo koje sposobnosti posjeduju, što borilačke, što sposobnosti za pravljenjem apsolutno spektakularnog događaja.

Linker
17. travanj 2024 16:40