UFC

Sean Strickland opleo po Robertu Whittakeru: ‘On je je**ni ‘one-trick-pony‘, protiv Du Plessisa je izgledao pos*an!‘

Sep 3, 2022; Paris, FRANCE; Robert Whittaker (red gloves) before his fight against Marvin Vettori (blue gloves) during UFC Fight Night at Accor Arena.,Image: 719251723, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Malo je reći da nije impresioniran njegovom posljednjom izvedbom

Sean Strickland nema predobro mišljenje o bivšem UFC prvaku srednje kategorije Robertu Whittakeru. "Reaper" (25-7, 15-5 UFC) je pretrpio poraz tehničkim nokautom u drugoj rundi od Dricusa Du Plessisa (20-2, 6-0 UFC) prije dva i pol tjedna na UFC-u 290, gdje je tvrdio da se uopće nije pojavio i da će se vratiti jači nego ikada.

Ipak, ima onih koji to ne smatraju kao validno opravdanje te imaju negativan stav prema njemu, a jedan od njih je i Sean Strickland. Strickland (27-5, 14-5 UFC), koji bi se uskoro mogao približiti borbi za pojas srednje kategorije kojeg drži Israel Adesanya, nije bio impresioniran Whittakerovom izvedbom.

"Whittaker je izgledao posran, čovječe. Mislim da je to pomalo čudno, svi su mislili da Whittaker izgleda kao go*no. Možda je Dricus toliko čudan da je zbog njega izgledao kao go*no, ali Whittaker je je**ni ‘one-trick-pony. U trenutku kada mu taj je**ni trik ne uspije, on je gotov!", rekao je Strickland te nastavio paljbu po "Bobby Knucklesu":

“Pogodio je neki us**ni udarac. Mislim da Whittaker, kad god taj ‘karate blitz‘ nije prošao, počeli su mu se ti je**ni kotači okretati, kao, ‘O čovječe, stvar koju radim svima ne funkcionira. Što sad da radim? Valjda ćemo se hrvati.‘ I to nije upalilo. To je kao, ‘Što ćemo sada?‘ Kad si ‘one-trick-pony‘ i taj jedan trik funkcionira, to je je**no super. Ali kad ne ide, vrijeme je da je**no zaplešemo muški ples”, oštar je bio Strickland prema Whittakeru.

Dok je prvak Israel Adesanya ukazao na to da prvi izazivač Du Plessis ne može nastupiti na UFC-u 293 9. rujna u Sydneyu, istovremeno je pozvao Stricklanda da se suoči s njim, ali Strickland želi povećanje plaće prije nego što uskoči u borbu za pojas. Tko će na kraju stati na crtu "Last Stylebenderu", trebali bismo saznati u skorije vrijeme.

Linker
15. svibanj 2024 02:14