UFC

Shara Magomedov neobično i originalno pozvao na borbu svoju sljedeću metu: ‘Moj gusarski brod je doplovio‘

Shara Magomedov

 Screenshot/shara_bullet77 Instagram
Prozvani borac mu je brzo uputio odgovor, ali i nagovijestio da mu Rus nije jedina opcija

Shara Magomedov želi izazvati Kevina Hollanda, ali je li Holland dostupan?

Magomedov (13-0 MMA, 2-0 UFC), svjež nakon pobjede nokautom nad Antoniom Trocolijem prošle subote na UFC: Saudi Arabia priredbi, trenutno je u SAD-u i traži borbu na UFC Fight Night priredbi u Denveru 13. srpnja.

Stoga je prozvao "Trailblazera".

"Izazivam te na borbu, rekao si mi da dođem u Ameriku i da ćemo se boriti. Moj gusarski brod doplovio je do obala Amerike, sada je vrijeme da se ukrcam na tvoj brod, borimo se za slavu.", napisao je Rus na društvenoj mreži.

Magomedov je otputovao u Los Angeles nakon što je dobio ulogu negativca u nadolazećem filmu. Holland (26-11 MMA, 13-8 UFC) je nagovijestio prihvaćanje borbe odgovorom:

"Može ako se šefu sviđa ta ideja, meni je odlična, a čini se da mu se svidjela"

Nakon toga je uslijedila Instagram priča s natpisom: "Bilo je i vrijeme, vidimo se u planinama."

Međutim, Holland je također objavio sliku sebe i bivšeg izazivača za naslov, Jareda Cannoniera, aludirajući na potencijalnu borbu protiv njega 13. srpnja.

Holland se početkom ovog mjeseca vratio u srednju kategoriju na UFC-u 302 gdje je u prvoj rundi prisiljavanjem na predaju pobijedio Michala Oleksiejczuka, a to mu je donijelo i nagradu za izvedbu večeri. Time je prekinuo niz od dva uzastopna poraza.

Linker
26. lipanj 2024 22:16