UFC

Sjajan potez UFC-a: Konačno i neke dobre vijesti za borce s otkazanog Fight Nighta u Londonu

Dana White
 screenshot/Youtube
Stigle su i neke dobre vijesti za borce koji su ostali bez svojih nastupa na otkazanom UFC-ovom Fight Nightu u Londonu.

UFC Fight Night 171 trebao se održati 21. ožujka u londonskoj O2 areni, ali je zbog pandemije koronavirusa otkazan zajedno s još dvije priredbe. No, dobre vijesti stigle su od pojedinih boraca koji su se javili MMA Fightingu i otkrili da će biti plaćeni unatoč tome što su ostali bez nastupa.

Jedan od onih koji je tu vijest podijelio i preko društvenih mreža je Marvin Vettori, talijanski borac koji je ostao bez borbe s Darrenom Stewartom.

"Hvala UFC-u što se pobrinuo za mene po pitanju londonskog eventa. Bio sam u ovome od prvoga dana i lijepo je vidjeti da se i u ovim teškim vremenima prepoznaje moj rad. Hvala UFC-u, Dani Whiteu i Micku Maynardu", napisao je Vettori na Twitteru.

UFC-u se zahvalila i Molly McCann, a da ga najvjerojatnije čeka sretan rasplet dao je naslutiti i Nicolas Dalby koji je u Eurobash podcastu otkrio da je njegov menadžer u kontaktu s UFC-om i da je poprilično siguran da će se sve odigrati na najbolji mogući način.

Spomenimo i to kako se UFC odmah pobrinuo za Darrena Stewarta i Bartosza Fabinskog koje su spojili i posudili Cage Warriors promociji. Podsjetimo, na CW 113 priredbi 20. ožujka odražan je i jedan UFC-ov meč, a Fabinski je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Kakva je situacija s ostalim borcima, u ovim trenucima nije poznato...

Linker
23. travanj 2024 04:12