UFC

Slavni sudac se nakon borbe ispričavao Cormieru: 'Propustio sam ono što nisam smio propustiti'

Marc Goddard
 Instagram
Poznati engleski sudac oglasio se i nakon borbe priznao pogrešku iz meča Stipe vs. DC

Nakon što je Daniel Cormier u prvoj rundi pogodio Stipu Miočića prstom u oko i aktualnom je prvaku pobjegla ruka u krajem treće dionice. DC se tada žalio sucu Marcu Goddardu, ali ovaj je jasno dao do znanja da se meč nastavlja te je ovoga puta izostala pauza.

"Pogledajte mi oko. Nisam ostatak borbe vidio na njega, ne vidim ništa niti sada. Sve ispred lijevog oka mi je crno. No, što je tu je, nije važno. Rekao sam sucu što se dogodilo, on mi je odgovorio da je bio udarac. Kasnije mi je rekao da je vidio na snimci i da sam bio u pravu. Nisam mogao vidjeti na lijevo oko, no to sad više nije bitno", govorio je nakon borbe Cormier.

Nekoliko sati kasnije o svemu se oglasio i poznati engleski sudac priznavši kako je pogriješio.

"Ako prihvaćate pohvale, onda morate i pogreške. To je dokaz da slušate, da ste iskreni i da tragate za napretkom. Odmah nakon borbe, kada sam pogledao snimku, otišao sam do Daniela Cormiera te se ispričao njemu i njegovom timu. To sada radim i javno te bez zadrške. Propustio sam ono što nisam smio, ali ne mogu dosuditi nešto što ne vidim. Nemam snimke i poglede iz raznih kutova. Imao sam priliku to vidjeti samo u jednom trenutku u stvarnom vremenu. Ne mogu vam dovoljno dobro izraziti koliko živim i volim ovaj sport u posljednjih 20 godina. Stvarno cijenim sve one koji me razumiju", napisao je, između ostalog, Goddard.

Linker
04. svibanj 2024 14:28