UFC

Starija sestra Shevchenko svoju novu borbu ugovorila protiv 13 godina mlađe hit borkinje kategorije

Antonina i Valentina Shevchenko
 Instagram
Nakon dvije nokaut pobjede u prva dva UFC nastupa, vrijeme je za ispit karijere bokinje iz Škotske

Poprilično impresivnim možemo nazvati prvi dojam koji je u UFC-u ostavila Casey O'Neil (7-0, 2-0 UFC), 23-godišnja UFC-ova borkinja iz Škotske. Dvije borbe i dvije pobjede prekidom su svakako dovoljno dobar rezime da ju se, uz dodatak da je mlada, agresivna i atraktivna, nazove novom hit borkinjom muha kategorije. One kategorije gdje više nego suvereno vlada Valentina Shevchenko.

Upravo prezime Shevchenko bit će s druge strane Casey u njenoj idućoj borbi. Naravno, to još neće biti borba za titulu nego će ona biti testirana protiv starije sestre. Antonina "Pantera" Shevchenko (9-3, 3-3 UFC) u Octagon će po sedmi put, tražeći svoju četvrtu UFC pobjedu.

36-godišnja Antonina došla je u UFC uz velika očekivanjima. Kao muay thai prvakinja Lion Fights promocije probila se do Contender Seriesa, gdje je onda izborila ugovor s najvećom svjetskom MMA promocijom. Njene sjajne tand up reference, kao i to što je sestra jedne od najboljih borkinja u povijesti, učinile su je velikim potencijalom, no za sada isti nije uspjela ispuniti. Unutar njenih prvih šest UFC nastupa izmijenile su se pobjede i porazi. Kako je u posljednjoj borbi poražena od Andreje Lee, sad bi po toj logici trebao uslijediti novi trijumf, a za njega će svojoj vrlo zanimljivoj protivnici morati izbrisati nulu u rubrici poraza.

Antonina je podosta kasno preselila u MMA i nema više vremena čekati. Ako želi postići neki vrijedan rezultat, sad je krajnje vrijeme za krenuti po njega.

Ova borba ugovorena je za UFC Fight Night 193 kojeg će 2. listopada predvoditi borba između Thiaga Santosa i Johnnyja Walkera.

Linker
26. travanj 2024 21:09