UFC

Steve Erceg nije zadovoljan nastupom unatoč pobjedi: ‘Nakon što sam ga srušio, postao sam pohlepan‘

Steve Erceg 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Na kraju dana, bitno je da je pobjeda upisana, a za popravak grešaka ima dovoljno vremena

Australski borac hrvatskih korijena, Steve Erceg, proteklog je vikenda na UFC 295 priredbi odradio svoj drugi nastup u najjačoj promociji. Ponovno je bio uspješan te je svladao Alessandra Costu jednoglasnom odlukom sudaca.

Bio je Erceg bolji u tom meču te je i zasluženo pobijedio, no izgleda da Steve nije zadovoljan svojom izvedbom unatoč pobjedi. Jednom je prilikom bio i u nokdaunu, tako da tu vidi izvor svog nezadovoljstva:

‘‘Sretan sam što sam pobijedio, zahvalan sam za ovu priliku. Ono nije bilo onako kako sam zamišljao, ali ovo je borba, zar ne? Prihvatit ću i pobjede i poraze, to je jednostavno tako. Očito, nisam htio da me baci u nokdaun. Mislio sam da ću raditi udarcima i deklasirati ga. Nakon što sam ga bacio u prvoj rundi, postao sam previše pohlepan. Kao što moj otac kaže, htio sam se boriti kao muškarac, umjesto da sam se borio pametno. Ja sam bio loš, a nije on bio dobar‘‘, rekao je Erceg za MMA Junkie.

‘‘Mislim da je Costa bolji nego što bi Schnell bio. Ne kažem da je Schnell loš ili nešto, mislim da je stilski Costa gori meč za mene. Ja trebam biti u top 15 i boriti se s top 15 protivnicima‘‘, dodao je.

Na kraju dana, bitno je da je pobjeda upisana, a za popravak grešaka ima dovoljno vremena. Erceg je ozbiljan potencijal, a nadamo se da će i dalje uspješno rješavati protivnike!

Linker
30. travanj 2024 19:54