UFC

Stipe Miočić ponovno je odao počast Hrvatskoj i Hrvatima, pogledajte što je objavio na svom Instagram profilu

Stipe Miočić

 Instagram (stipe Miočić)
Jedva čekamo da prvom prilikom opet dođe u Lijepu Našu

Ne treba previše naglašavati koliko je Stipe Miočić, iako rođen i odgojen u Americi, privržen Hrvatskoj i Hrvatima. Na razne načine više puta je istaknuo koliko voli zemlju svojih predaka, a najpoznatija je izjava prije borbe za titulu 2016. godine protiv Fabricia Werduma kada je rekao: "Borim se za svoj Cleveland i svoju Hrvatsku!"

Nerijetko je objavljivao razne fotografije s hrvatskim nogometnim reprezentativcima, poznata je i naslovna fotografija ovog teksta, a ne smijemo zaboraviti ni tetovažu hrvatskog koju ima na desnoj nozi. Upravo na potonji način opet je odao počast Hrvatskoj.

Na svojem Instagram profilu objavio je da ima novu tetovažu na desnom ramenu, a kristalno se jasno vidi da je istetovirao hrvatski grb.

image

Tetovaža Stipe Miočića

SCREENSHOT/INSTAGRAM/STIPE MIOčIć

Prava je šteta što ga nismo gledali prošle subote na UFC 295 priredbi kako je bilo i planirano jer je neupitno koliku podršku uživa u našoj državi, ali i u okolnim zemljama. Nadamo se da ćemo ga ipak još gledati u nekom trenutku, a i da će prvom prilikom opet doći u Lijepu Našu i sam se uvjeriti kakav božanski status ima među ljubiteljima borilačkih sportova.

Linker
02. svibanj 2024 02:22