UFC

Stipe rekao što misli o Lesnaru: 'Brock je prošlost!'

Brock Lesnar i Stipe Miočić
 Ilustracija
Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić nikada nije bio posebno zainteresiran za "trash talk". No, i "Vatrogasac" polako uči tajne ove vještine koja MMA borcima donosi popularnost i znatno više honorare. Doduše, Stipe nije jedan od onih koji će napadati prvi. Ali ako ga nešto pitate, dobit ćete iskren odgovor.

A ako ćemo biti iskreni, upravo je Brock Lesnar razlog zašto je Miočić morao godinu dana čekati na revanš koji mu realno pripada. WWE zvijezda je najavila povratak u Octagon, a Daniel Cormier je zagrizao udicu. Zakačio se na potencijalnu milijunsku zaradu koja bi mu osigurala mirnu penziju. No, u konačnici do samog meča nije nikada došlo. Lesnar je produljio ugovor s WWE-jem, Cormier je izvisio, a Miočić se načekao.

Kada danas pitate američko-hrvatskog borca o Lesnaru, Stipe će biti prilično žestok prema bivšem prvaku.

"Gledajte, taj tip se nije bolio koliko dugo? Tri godine, je li tako! Dva puta je uhvaćen u zlouporabi steroida, bio je suspendiran", mišljenje je koje "Vatrogasac" ima o Lesnaru o kojem dodaje:

"Nije mi uopće jasno kako je UFC uopće imao ideju staviti tog tipa u kavez. On više nije niti meč koji zarađuje novac."

Posljednji meč Lesnar je odradio na UFC-u 200 kada je svladao Marka Hunta, no ujedno je pao i na doping testu. Stipe vjeruje da Lesnar nije previše pridonio prodaji tog PPV eventa, a slično bi bilo i kada bi se borio protiv Cormiera.

"Kada se borio protiv Marka Hunta, to nije donijelo previše prodaje PPV prijenosa. Pa mi nije jasno što bi sada donijelo njegovo vraćanje u Octagon?", pita se bivši prvak kojeg na UFC-u 241 u kolovozu čeka Daniel Cormier.

O Lesnaru je rekao još samo jednu rečenicu.

"Brock odrađuje ono što on odrađuje. Želim mu svu sreću u tome čime se bavi. Ali sada smo na redu DC i ja!", zaključuje Stipe za TMZ Sports.

Linker
20. travanj 2024 06:49